Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament esperançat davant les propostes hoteleres

25 . Oct, 2013 a les 14:28
per gfigueres a La notícia del dia
2923 reproduccions
La imminent presentació del projecte d'un hotel a Tres cales i l'ampliació de l'Hotel Ametlla Mar, punts d'interès urbanístic i turístic.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar espera rebre durant les pròximes setmanes el projecte definitiu de l'hotel que s'ha de construir a 3 Cales. Darreres reunions entre els promotors de l'hotel, la Direcció General d'Urbanisme i l'Ajuntament així ho preveuen després de la sol·licitud de l'empresa d'ampliar la superfície ha construir. Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, valora aquest fet com una oportunitat positiva per a l'economia municipal, i explica que, "en aquests moments veure com es posa en valor l'Ametlla de Mar i com es genera activitat per a promocionar el poble i crear llocs de treball ens encoratja a treballar amb il·lusió per posicionar encara millor a La Cala. Hem de donar suport a aquestes iniciatives, que són diners que posen empresaris que volen fer projectes al poble i intentarem que repercuteixi en el ciutadà".
A més, l'Ajuntament també espera rebre ben aviat la proposta de l'hotel Ametlla Mar a la zona de Roques Daurades, per a l'ampliació de les seves instal·lacions en una setantena d'habitacions, en uns terrenys de 3.000m2 pròxims a les instal·lacions actuals.


respostes a "L'Ajuntament esperançat davant les propostes ho..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007