Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Hi haurà 9N

14 . Oct, 2014 a les 13:31
per otomas a La notícia del dia
2500 reproduccions
Després de la compareixença del President de la Generalitat Artur Mar, al Palau de la Generalitat la consulta del 9N continua endavant. Segons el president "el 9 de novembre hi haurà consulta, hi haurà locals, urnes i paperetes".  Segons les declaracions del President "és manté la pregunta acordada i podran votar els majors de 16 anys, entre d'altres col·lectius". A més, Mas ha fet una crida  a la ciutadania ja que es necessiten 20.000 voluntaris; i també als Ajuntaments que van signar la moció de suport del món local a la Consulta. Això sí, recuperant el marc legal previ del qual disposa la Generalitat. Des de l'ANC a l'Ametlla de Mar, tot i que encara s'han de reunir en assemblea per prendre decisions sí que han mostrat el seu suport a les paraules del president i han demanat consens polític. De fet aquest vespre està prevista una reunió a nivell local dels membres de l'assemblea per fer balanç dels esdeveniments.
"Cal escoltar a la resta de representants polítics i també als representants de l'ANC i Òmnium Cultural per saber totes les valoracions. A títol personal crec que la moral l'hem de tenir alta, considero que a les penes punyalades, i no hi ha mal que per bé no vingui. Les guerres es guanyen amb batalles, i si se'n perd una se'n guanya una altra, i sense coratge no farem res", explica Vicenç Margalef, Coordinador local de l'Assemblea.
D'altra banda, la campanya de Ara és l'hora, impulsada des de l'ANC, va endavant segons el representant territorial Dani Rodríguez. Resta per veure si s'acabarà duent a terme l'acte reivindicatiu previst pel diumenge al port de l'Ametlla ja que coincideix amb la manifestació convocada per l'ANC per aquest diumenge a la Plaça Catalunya.
"Des de l'Assemblea Nacional Catalana quan es va fer l'assemblea general de tots els socis, el mes d'abril a Tarragona, es va aprovar un full de ruta. Per tant, això estava contemplat, tot i que han d'haver reaccions, acords, del Secretariat Nacional i del Comitè permanent. Per tant, restem  a l'espera. A títol personal puc dir que no esperava aquesta resposta. Sobretot perquè es parlava d'unes possibles eleccions plebiscitàries, això potser ha desencadenat una mica aquesta esquerda entre els partits polítics a la qual feia referència, d'alguna manera, el President Artur Mas", subratlla  Daniel Rodríguez, representant territorial de la campanya Ara és l'hora.
Recordar que la gigaenquesta, en el marc de la campanya Ara és l'hora, continua a l'Ametlla de Mar. Per aquest motiu Rodríguez i Margalef han fet una crida a la participació.


respostes a "Hi haurà 9N"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 10
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007