Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala, acull el I trofeu l'Ametlla de Mar de Ball Esportiu

21 . Mai, 2013 a les 11:46 | 00:14:00
per gfigueres a La notícia del dia
2128 reproduccions
El Poliesportiu Municipal Galetet va acollir durant els dies 18 i 19 de maig el I Trofeu de Ball de Esportiu l'Ametlla de Mar, competició que va donar sopluig  al Campionat de Catalunya de Ball Esportiu i l'Open Weelchair o Ball Esportiu amb cadira de rodes.
250 parelles de ball dels 9 anys fins als 70, algunes vingudes d'arreu de l'estat espanyol, van ballar en les seves especialitats sobre el parquet amb el que es va condicionar la pista. Un centenar de parelles representant a clubs catalans, van participar en el Campionat de Catalunya tant en la modalitat d'estàndard com de llatins, 160 en el I Trofeu l'Ametlla de Mar i 5 en la competició de Weelchair.
El Campionat de Catalunya, es disputà en la competició de clubs i el I Trofeu l'Ametlla de Mar de Ball Esportiu, que fou puntuable pel rànquing nacional, amb la participació de parelles de ball de Catalunya, però també de Madrid, Galícia, València i altres indrets d'arreu de l'estat.
Pel que fa a les categories, s'hi van donar lloc participants en les categories Sub-13, Sub-17, Absoluta, 45 i Sènior.
Pel que fa als resultats, el Club de Ball Esportiu Making Dance amb seu a l'Ametlla de Mar i Roquetes, va obtenir el Campionat de Catalunya en la modalitat de estandard i un podi però a la tercera posició en la modalitat de Llatins. A més la parella de Making Dance en l'Open Weelchair es va endur la primera posició. Més espectacular fou la primera posició en el I trofeu Nacional l'Ametlla de Mar de la parella local formada per Albert i Alicia, de 9 anys i que només fa un mes que ballen junts.
El poliesportiu es va omplir d'amics i familiars dels participants, tot i que la presència d'espectadors locals va ser un pel fluixa.


respostes a "La Cala, acull el I trofeu l'Ametlla de Mar de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 93
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007