Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu

11 . Mar, 2016 a les 15:00
per drodriguez a Sempre amb tu
1433 reproduccions
Benvinguts a una nova edició del Sempre amb tu, el magazín dels migdies de La Cala Ràdio. Avui us hem acompanyat amb el 41è programa, corresponent a divendres 11 de març de 2016.

Obrim l'edició d'aquest divendres amb les Notícies i fent-nos ressó de que l'Audiència Nacional ha demanat l'acte del ple que va donar suport a la resolució del Parlament d'inici del procés polític a Catalunya. També coneixem la valoració que fa el regidor de Sanitat de la primera trobada amb el nou gerent de la Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre. A la primera part, avui també tenim el nostre habitual espai de cinema amb les estrenes i les recomanacions cinematogràfiques al Fila Zero.

A la segona part ens acompanya l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, per repassar al temps de l'Entrevista tota l'actualitat municipal i coneixent algunes novetats com la celebració dilluns de l'executiva de l'AMI a la nostra població, o la visita el pròxim dijous de la consellera d'Agricultura per inaugurar el simulador de navegació de l'Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera. I per tancar programa l'Eva Garcia ens explica el més destacat de la setmana a les xarxes socials, bé a les Sàrsies Socials.


respostes a "Sempre amb tu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 171,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007