Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Dones Endavant mostren els treballs del taller de pintura en una exposició al CIP

18 . Jul, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1027 reproduccions
Des d'aquest passat dissabte, les Dones Endavant han obert les portes de la primera Exposició exclusiva del taller de pintura que, durant els mesos lectius, ofereix l'associació a les seves sòcies. Del 16 al 30 de juliol al Centre d'Interpretació de la Pesca, de 19 a 21 hores de la tarda, es pot veure el treball realitzat durant aquest darrer any i també el d'anys anteriors «on hi ha invertides moltes hores i molta dedicació» explica Cinta Garcia, presidenta de l'entitat.

Anteriorment, aquests treballs es mostraven conjuntament amb les manualitats fetes en altres cursos o tallers, però amb aquesta exposició en solitari es pretén donar més visibilitat a la feina de les sòcies pintores. «Vam decidir de fer una exposició exclusivament per sòcies que pinten quadres perquè creiem que era una bona idea ara que és estiu» comenta Garcia, i és que l'entitat ha decidit fer un salt i crear aquesta exposició pensant amb el turisme i amb la projecció de les pintures realitzades.

«Sobretot hi ha quadres amb moltes panoràmiques de les platges i racons que tenim, de vistes pintades de cara al campanar de l'Església... Hi ha una mica de tot, i per a tots els gustos» que es mostra en diferents mides, tant petites com grans.

Paral·lelament, des del passat 5 de juliol i fins al pròxim 25, també està oberta al públic l'Exposició Col·lectiva de Pintors en un nou espai ubicat a la plaça Nova, 19. Allà hi exposen els pintors Jacqueline Nibelle, Carlos Sarrate, Jaume Martínez i Jordi Galbat, que n'és l'organitzador de l'exposició. L'horari de visites és d'11 a 14 h al matí i de 17 a 21 h a la tarda.

A les dues exposicions, tant la de les Dones Endavant com la Col·lectiva de Pintors, hi col·labora l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.


respostes a "Les Dones Endavant mostren els treballs del tal..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1033,62 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 140
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007