Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festes de Calafat 2011

08 . Ago, 2011 a les 11:51 | 00:03:07
per gfigueres a La notícia del dia
2284 reproduccions
Divendres dia 5 d'agost i durant tot el cap de setmana la urbanització Calafat, de l'Ametlla de Mar, ha estat de festes. Els actes van començar per la tarda les set amb la bicicletada popular. I a les vuit amb les semifinals Campionat de futbol Calafat 2011. A les onze de la nit va tenir lloc la salutació de les autoritats de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i després el pregó de festes amb el popular actor Aleix Regel. La nit va continuar amb l'exhibició de ball a les dotze menys quart i després Disco Mòbil.

I és que per aquests dies de festa l'Associació de veïns Calafat va preparar un conjunt d'activitats pensades per a grans i petits. Del dissabte van destacar a les deu del matí l'aeròbic a la platja de Calafató i el Campionat de dominó. A les cinc de la tarda espectacle infantil, a les sis i mitja exhibició de twirling i gimnàstica rítmica. I a les set i mitja del vespre arriba el torn del Gospel a l'església de Calafat.
I diumenge van continuar  amb els jocs infantils a les onze del matí i a les set i mitja concurs de truites amb posterior degustació.


respostes a "Festes de Calafat 2011"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 625,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007