Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament crearà un nou Pla Local de Joventut adaptat als nous temps i mirant al futur

22 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1435 reproduccions
La regidoria de Joventut ha posat en marxa la redacció del nou Pla Local de Joventut, i per fer-ho a llençat una enquesta online que permet recollir l'opinió dels joves. La redacció d'aquest Pla és un extens procés participatiu, on les valoracions i propostes dels joves són fonamentals per fer una diagnosi de la situació actual.

El formulari es troba al perfil de Facebook de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i pretén que la joventut calera valori diversos aspectes sobre el treball, l'oci i les problemàtiques del municipi. «Els temps canvien i és important preguntar a la gent jove les seves preocupacions i mèrits per donar-los un bon servei» explica el regidor de Joventut, Vicenç Llaó.

El Pla Local de Joventut és un instrument que ha d'ajudar a definir les accions que es desenvoluparan els anys vinents per donar resposta a les necessitats dels joves del municipi. L'Ametlla de Mar és un dels 51 ens locals dels 57 de les Terres de l'Ebre que tenen regidoria i Pla Local de Joventut.


respostes a "L'Ajuntament crearà un nou Pla Local de Joventu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007