Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

6è Premi Nit de Poesia al Carrer

16 . Jun, 2015 a les 15:27
per otomas a La notícia del dia
2329 reproduccions
Des Cala Cultura ja es té tot a punt per l'acte/recital Nit de Poesia al carrer d'aquest proper dissabte. Per sisè  any aquesta entitat de l'Ametlla de Mar, amb el suport de l'Ajuntament compliran amb el seu propòsit de portar la poesia a peu de carrer. Així la Plaça Joan Miró, a partir de les 22.30h, es convertirà en un escenari sota les estrelles. I és que, enguany s'ha incorporat una pantalla i els rapsodes es situaran al darrera del públic. Com cada edició des de Cala Cultura s'han escollit fragments d'obres representatives, entre els autors repeteix Luís García Montero, que suposaran l'aperitiu del lliurament del premi, que recordem que està dotat amb 500 euros.
Joan Callau, des Cala Cultura: "es repartiran uns díptics per veure l'ordre dels poemes i autors. Es repeteix Luis García Montero, poeta de Granada, que ens agrada especialment. També escoltarem un fragment de l'obra d'un autor valencià que es diu Vicente Gallego, que té uns poemes molt interessants. Farem una petita referència a Francesc Garriga, que es va morir aquest any passat. I el que serà el plat fort serà l'autora Maria Mercè Marsal"
D'altra banda, subratllar que aquest premi Nit de Poesia al Carrer s'ha convertit en un acte pioner que ha servit d'inspiració a altres indrets d'arreu de Catalunya. Una mostra de la consolidació del premi es la participació de més d'una vintena de treballs d'arreu de Catalunya. En concret, 10 de Barcelona, 9 de Tarragona, 2 d'Alacant, i 1 de Girona.
D'altra banda, subratllar que l'obra de Callau "L'avís de l'àngel", guanyadora del XXIXè Premi Martí i Pol està obtenint molts bons resultats pel que fa a ventes. De fet, segons el poeta "ja s'han venut més de 400 exemplars. Això  mostra que el llibre funciona, més pel boca orella, que per una campanya de màrqueting."


respostes a "6è Premi Nit de Poesia al Carrer"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 112
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007