Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els poetes locals ofereixen un recital al Centre d'Interpretació de la Pesca

21 . Mai, 2010 a les 12:08
per gfigueres a La notícia del dia
2813 reproduccions
Aquest dijous va haver un recital de poesia a càrrec de set poetes de la nostra localitat al Centre d'Interpretació de la Pesca. La trobada va ser organitzada per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i també hi col·laborava el Patronat Municipal de Cultura Rosa de Sant Jordi. A la sala d'actes del centre van acudir una trentena de persones enamorades d'aquest art que van aplaudir emocionades cadascun dels poemes i poesies que es van llegir. A l'acte també van acudir les regidores de Cultura, Mari Carme Martí, i la regidora de Treball i Formació Anna Gallart. Mari Carme Martí es mostrava satisfeta per poder dur a terme aquest recital. "És la segona trobada que fem de lectura de poesia enguany. Per Sant Jordi vam fer una altra trobada però era més àmplia, amb poetes de les Terres de l'Ebre. Aquesta vegada hem volgut dedicar-la als poetes locals. Estem molt contents i pensem repetir-ho l'any vinent. Per Sant Jordi i en altres ocasions. És una manera d'incentivar la cultura del poble i agraïm a tota la gent que ha vingut a escoltar els nostres poetes la seva presència. Tot i això ens agradria que s'afegís més gent".

Set poetes i 14 poemes
Els poetes que van participar van ser, per aquest ordre, Josep Ballesteros amb els poemes LA dècada 80 i Aquell subjecte, Maria Teresa Sanz amb La mort del meu pare i Cant a la sardana, Roser Llanes amb Els juguets i Records de Ciutat Vella, Maria Brull amb Enyorança i Els vents de La Cala, Ramon Margalef amb Poesia Ruben i Una guitarra vella, Ester Berenguer amb Locura i La Barca vella i, per últim, el poeta més jove, de tan sols 11 anys, Manel Fortuna que va llegir el seu escrit La llegenda. En finalitzar l'acte es va oferir un petit refrigeri a tots els presents.


respostes a "Els poetes locals ofereixen un recital al Centr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007