Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de convocatòria del V Premi Nit de Poesia al carrerdes de la CalaCultura

13 . Jun, 2014 a les 08:36
per gfigueres a Ajuntament
2379 reproduccions
Més de 36 treballs de les 4 províncies catalanes i també de la Comunitat Valenciana s'han presentat a la V edició del Premi Nit de Poesia al carrer. Per tant, rècord de participació.  Així, un any més,  la Plaça Joan Miró a l'Ametlla de Mar , aquest  21 de juny acollirà el lliurament del premi  impulsat des de l'entitat CalaCultura i que compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Enguany, a més, aquest acte se sumarà  a la celebració de l'Any Vinyoli. I és que en aquesta festa de la poesia al carrer al municipi no hi mancaran els poemes de Joan Margarit i Luís Garcia Montero. D'altra banda, també es recitaran poemes del recentment desaparegut Gerard Vergés, poeta tortosí de renom. Així, l'essència del premi de poesia es manté després de cinc anys de vida; apropar la poesia al carrer.
"Aquest any serà una escenificació potser menys pretensiosa però igual d'ambiciosa amb contingut. Primer encetarem un bloc amb poemes de Margarit, després també tindrem altres autors castellans de prestigi com Luís Garcia Montero, a més d'un darrer bloc d'homenatge a Gerard Vergés. Després es dirà el veredicte i tancarà l'acte l'autor o autora guanyadors", explica Joan Callau des de CalaCultura. Aquest  any, com a novetat, la poesia tindrà acompanyament musical.
El guanyador del premi rebrà 500 euros, una dotació que segons Callau mereix fer un pas endavant per tal d'acabar de consolidar el premi i, per això, fa una crida tant al sector públic com privat de la localitat.
El jurat del premi està format Joan Rebull, Pilar Casanova, Montse Oller, Rafael Haro i Joan Callau.


respostes a "Èxit de convocatòria del V Premi Nit de Poesia ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007