Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

ERC aposta per la participació en el seu projecte municipal

18 . Mai, 2015 a les 16:10
2349 reproduccions
Esquerra Republicana de Catalunya va presentar dissabte a la tarda la seva candidatura a la Sala de la Societat, amb Jordi Gaseni com a cap de llista, el qual va assegurar que no cometria els errors d'altres eleccions que els van portar 8 anys a l'oposició i va manifestar "estic preparat per a ser alcalde".
Segons Gaseni, el període de quatre anys que van compartir govern amb CiU a la legislatura 2003-2007, va coincidir amb el govern del Tripartit i "fou el període de més inversió pública a la població".
Gaseni compta amb Maite Puell al segon lloc de la llista i l'actual regidor Vicent Llaó a la tercera. El segueixen Joan Manuel Tello, Jani Brull, Laia Callau i Ignasi Llorens en els set primers llocs de la llista.
Entre els objectius, van manifestar que volen un ajuntament més obert i més participatiu. Des de la formació política es va recordar que és l'Ajuntament més endeutat de la història i el tercer municipi d'entre 5.000 i 10.000 habitants amb més deute per càpita. "L'actual govern de CiU ha fet un desenvolupament urbanístic desaforat", va subratllar l'alcaldable d'ERC.
A més, Gaseni va criticar que l'equip de govern construís la residència per a la gent gran sense tenir assegurada la concertació de places i que hipotequés el poble per aconseguir fer el parc del Bon Repòs.
Entre les propostes de Gaseni, si governa, hi ha "reduir els sous de l'alcalde i regidors en un 50%, fer declaracions de patrimoni de tots els alts càrrecs, fer públiques les despeses de protocol i fer una auditoria econòmica".


respostes a "ERC aposta per la participació en el seu projec..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 218
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007