Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

ERC aposta per la participació en el seu projecte municipal

18 . Mai, 2015 a les 16:10
1362 reproduccions
Esquerra Republicana de Catalunya va presentar dissabte a la tarda la seva candidatura a la Sala de la Societat, amb Jordi Gaseni com a cap de llista, el qual va assegurar que no cometria els errors d'altres eleccions que els van portar 8 anys a l'oposició i va manifestar "estic preparat per a ser alcalde".
Segons Gaseni, el període de quatre anys que van compartir govern amb CiU a la legislatura 2003-2007, va coincidir amb el govern del Tripartit i "fou el període de més inversió pública a la població".
Gaseni compta amb Maite Puell al segon lloc de la llista i l'actual regidor Vicent Llaó a la tercera. El segueixen Joan Manuel Tello, Jani Brull, Laia Callau i Ignasi Llorens en els set primers llocs de la llista.
Entre els objectius, van manifestar que volen un ajuntament més obert i més participatiu. Des de la formació política es va recordar que és l'Ajuntament més endeutat de la història i el tercer municipi d'entre 5.000 i 10.000 habitants amb més deute per càpita. "L'actual govern de CiU ha fet un desenvolupament urbanístic desaforat", va subratllar l'alcaldable d'ERC.
A més, Gaseni va criticar que l'equip de govern construís la residència per a la gent gran sense tenir assegurada la concertació de places i que hipotequés el poble per aconseguir fer el parc del Bon Repòs.
Entre les propostes de Gaseni, si governa, hi ha "reduir els sous de l'alcalde i regidors en un 50%, fer declaracions de patrimoni de tots els alts càrrecs, fer públiques les despeses de protocol i fer una auditoria econòmica".


respostes a "ERC aposta per la participació en el seu projec..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007