Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

16 . Mai, 2011 a les 11:31
1842 reproduccions
LA REGIDORIA DE FESTES COMUNICA QUE LA PEL·LÍCULA
 EN CARTELLERA PER DISSABTE 21, A LES 18H A   LA
SALA DE LA SCER ÉS: RANGO.

LA REGIDORIA D'EDUCACIÓ I EL PLA EDUCATIU D'ENTORN COMUNIQUEN QUE EL DIMARTS DIA 17 DE MAIG A LES 3H DE LA TARDA A L'ESCOLA SANT JORDI HI HAURÀ UNA XERRADA  A  CÀRREC DE LA PSICOLOGA ESTHER GONZÀLEZ,   AMB EL TÍTOL :
"LA RELACIÓ DE PARELLA I L'EDUCACIÓ DELS FILLS"

EL SERVEI DE RECAPTACIÓ INFORMA QUE S'HAN POSAT AL COBRAMENT ELS REBUTS DE RECOLLIDA D'ESCOMBRARIES I EXACCIONS MUNICIPALS DEL CASC URBÀ CORRESPONENT A L'EXERCICI 2011.
L'HORARI DE L'OFICINA DE RECAPTACIÓ ÉS DE DILLUNS A DIVENDRES, DE 9,00 H. A 14,00 H.

L'INSTITUT MARE DE DÉU DE LA CANDELERA INFORMA QUE S'HA OBERT EL PERIODE DE PREINSCIPCIÓ PER A BATXILLERATS I PER AL CICLE FORMATIU DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA DEL 9 AL 20 DE MAIG.
PER A MÉS INFORMACIÓ PODEU PASSAR PER LA SECRETÀRIA DEL CENTRE.

LES PERSONES INTERESSADES A PASSAR L'ITV DELS CICLOMOTORS I DE MAQUINÀRIA AGRÍCOLA, QUE PASSIN PER LES OFICINES DE L'AJUNTAMENT AMB LA DOCUMENTACIÓ DEL VEHICLE I UN NÚMERO DE TELÈFON.

L'ASSOCIACIÓ DE JUBILATS L'ESTANY ORGANITZA PER AL DIA 1 DE JUNY  UN VIATGE  A BARCELONA PER VISITAR LA SAGRADA FAMILIA I EL PARC GÜELL. MÉS INFORMACIÓ PODEU PASSAR PEL CASAL D'AVIS, ELS DILLUNS, DIMARTS, DIMECRES I DIVENDRES DE 4H A 6:30H DE LA TARDA.

L'ESCOLA DE MÚSICA  INFORMA QUE FINS EL DIA 27 DE MAIG ESTÁ OBERT EL PERIODE DE MATRICULA I QUE DURANT AQUESTA SETMANA HI HA PORTES OBERTES PER A TOTES LES PERSONES QUE VULGUIN VEURE EL FUNCIONAMENT DEL CENTRE.
MÉS INFORACIÓ DE DILLUNS A DIMECRES DE 5 A 7:30 DE LA TARDA.

   
L'ASSOCIACIÓ CALACULTURA, DE L'AMETLLA DE MAR,  CONVOCA EL II PREMI NIT DE POESIA AL CARRER, AMB EL PROPÒSIT DE DONAR A CONÈIXER LES DIVERSES VEUS POÈTIQUES, EN EL MARC D'UNA CELEBRACIÓ OBERTA, LÚDICA I MEDITERRÀNIA.
ELS AUTORS PODRAN CONCURSAR AMB UN POEMA O CONJUNT DE POEMES, ESCRITS EN CATALÀ, DE TEMA LLIURE, INÈDITS, D'UNA EXTENSIÓ APROXIMADA DE 100 VERSOS, MECANOGRAFIATS EN FULLS DIN-A4 A DOBLE ESPAI I PER UNA SOLA CARA.  
ELS TREBALLS ANIRAN SIGNATS AMB PSEUDÒNIM I ACOMPANYATS D'UN SOBRE TANCAT, A L'EXTERIOR DEL QUAL ES POSARÀ EL TÍTOL DEL TREBALL I EL PSEUDÒNIM, I A L'INTERIOR FIGURARÀ EL NOM DE L'AUTOR/A, LA POBLACIÓ I EL TELÈFON DE CONTACTE, I UNA DECLARACIÓ SIGNADA MANIFESTANT QUE EL TEXT PRESENTAT ÉS INÈDIT. EL PREMI ES DOTA AMB 500 EUROS.
EL TREBALL GUANYADOR PODRÀ PUBLICAR-SE AL FACEBOOK DE CALACULTURA I A LA REVISTA LOCAL, I SI ES PUBLICA EN QUALSEVOL ALTRE MITJÀ O S'INCLOU EN UN LLIBRE DEL PROPI AUTOR/A O COL·LECTIU, HAURÀ DE FER-SE CONSTAR QUE HA REBUT EL PREMI NIT DE POESIA AL CARRER DEL 2011, DE L'ASSOCIACIÓ CALACULTURA, DE L'AMETLLA DE MAR.
ELS TREBALLS S'HAURAN D'ENVIAR, PER QUINTUPLICAT I PER CORREU POSTAL, A: CALACULTURA, PREMI DE POESIA, APARTAT 79, CAT-43860 L'AMETLLA DE MAR. EL TERMINI D'ADMISSIÓ ES TANCARÀ EL DIA 20 DE MAIG DEL 2011. NO ES TORNARÀ CAP TREBALL.
L'ANUNCI DEL VEREDICTE I EL LLIURAMENT DEL PREMI TINDRAN LLOC LA NIT DEL 18 DE JUNY DEL 2011, EN UN ACTE PÚBLIC A DETERMINAR. EL GUANYADOR O LA GUANYADORA HAURÀ DE SER-HI PRESENT.

TELÈFONS URGÈNCIES:
CAP: 977 49 35 14
SUM : 977 45 70 00
POLICIA LOCAL: 97749 39 49
FARMÀCIA DE GUÀRDIA FINS AL 20 DE MAIG ÉS LA DE A.AYTÉS.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 858,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 66
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007