Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les Festes de Sant Pere s'acomiaden amb un gran èxit de participació

03 . Jul, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1723 reproduccions
Aquest diumenge es va posar punt final a les festes de Sant Pere que es van iniciar dimecres a la nit amb la revetlla popular. En honor al Patró dels pescadors i de la mà de la Confraria, es van dur a terme una vintena d'activitats durant cinc dies, on la música, la gastronomia i les activitats marítimes van ser les protagonistes.

Les festes van acollir, per segon any consecutiu, el tradicional Concurs del Suquet Calero que enguany celebrava el seu 35è aniversari. Entre la vintena de cuiners amateurs que hi van participar dissabte, Batiste Martí, Esperança Brull i Maria Teresa Nolla van resultar els guanyadors i es van endur els 150 € de premi.

La música d'orquestra, de la Banda de Cornetes i Tambors i de la Banda de la Cala va ser l'encarregada d'amenitzar les festes. La banda de música del municipi va compartir escenari amb la banda de Morella. A més, enguany també hi van ser presents les Majorettes de l'Ametlla de Mar que van desfilar amb nou vestuari.

Una de les novetats d'enguany ha estat la ubicació de la fira, que s'ha situat darrere de la Confraria Nova de Pescadors. Tot i això, el programa varia poc any rere any i és que com destaca Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar, «la tradició és la que marca les festes de Sant Pere».

Un any més, activitats com la Barra del Cos, la processó marítima i el concert de grups locals també hi van ser presents. L'atractiu aquestes festes, segons Miquel Brull, president de la Confraria, «és que són organitzades pels pescadors però dedicades a tothom». «Per nosaltres és un goig tenir el moll ple de gent i que a les activitats col·labori molta gent», sentencia.


respostes a "Les Festes de Sant Pere s'acomiaden amb un gran..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 18 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 193
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007