Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Neix Unió de Joves a l'Ametlla de Mar

28 . Mar, 2011 a les 15:15 | 00:02:13
per gfigueres a La notícia del dia
2465 reproduccions
El passat dissabte, 10 de març, es van reunir diversos joves del municipi, a la seu d'Unió Democràtica, per tal de crear l'executiu local d'aquesta organització. Posteriorment, el 25 de març, a la sala d'actes de l'Ajuntament va tenir lloc la presentació d'aquest executiu local.

"Estem molt satisfets per a ver creat aquest grup local d'Unió de Joves, és el segon a les Terres de l'Ebre. El nostre objectiu és recollir les inquietuds dels joves, les seves suggerències, i treballar per Catalunya; la nostra llengua i cultura que són els ideals d'Unió", va explicar Sarai Pastó Gallart, presidenta de l'organització a l'Ametlla de mar.

Per la seva part el Secretari General d'Unió Joves de Catalunya, Roger Montañola va explicar que estava "molt satisfet amb el treball que han fet els joves caleros per tirar endavant l'executiu local d'Unió de Joves ja que és una mostra que és una joventut molt viva políticament".

Unió de Joves és una organització política juvenil nacionalista i democristiana que des dels seus inicis, a l'any 1932, lluita pels drets nacionals de Catalunya i treballa dia a dia per una societat on es garanteixi el respecte, la justícia i la dignitat a la persona. Així es defineix aquesta organització vincula a Unió Democràtica que ara té representació a l'Ametlla de Mar. A l'acte també va assistir Fèlix Rodríguez, president Intercomarcal d'Unió de Joves de les Terres de l'Ebre i els representants locals d'Unió Democràtica, entre ells els regidors Antoni Montagut i Anna Gallart.


respostes a "Neix Unió de Joves a l'Ametlla de Mar"

Titon
01 . Abr, 2011 a les 11:34

Moltes Felicitats a la Unió de Joves de la Cala!!!!!
Amunt, avant, Visca Catalunya Lliure!

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 683,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007