Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els Xics Caleros portaran els seus assajos a l'aire lliure

19 . Jun, 2013 a les 10:38
per gfigueres a La notícia del dia
2764 reproduccions
Han previst traslladar els assajos dels divendres en un recorregut estival per totes les places de l'Ametlla de Mar
La Colla Castellera els Xics Caleros amenitzarà les tardes de divendres al llarg del proper estiu. D'acord amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, els castellers trauran els assajos dels divendres al carrer amb l'objectiu de divulgar el fet casteller entre la gent del poble i els molts visitants que durant els mesos de juliol i agost escolleixen l'Ametlla de Mar com a destinació per a les seves vacances.
Així, cada divendres del juliol i l'agost de 19'30 a 22'00h, els Castellers caleros escolliran una plaça de la població per dur a terme l'assaig habitual. Segons Dani Bas, cap de Colla, "naltros ho veiem des de dos vessants ben diferents. Som del poble i volem col·laborar amb l'Ajuntament i qualsevol activitat o associació que s'organitzi. Per altra banda, per naltros es molt important anar creixent. Som un centenar de castellers, però cada vegada que entra algun grup de gent o persona, es una gran alegria, ja que ens permet fer coses més complicades i per això ens cal donar-nos a conèixer".
Per la seva part, Eva del Amo, regidora de Cultura ho veu com un complement més a les activitats d'estiu. Segons del Amo,  "ha estat una idea de la colla castellera, que volen aprofitar les places del poble per fer els seus assajos a l'aire lliure. Ens va semblar una idea molt bona, ja que així surten del lloc habitual i volten tot el poble que pot veure el seu assaig habitual, una activitat molt habitual i a l'hora pot representar un atractiu turístic".
Pel que fa a l'activitat de la Colla castellera els Xics Caleros, continuen assajant els castells de sis i s'han posat com a repte de cara a la pròxima Festa Major, presentar un castell de set i després de la seva exhibició del diumenge al Parc del Bon Repòs, tenen previst fer una exhibició el proper cap de setmana a al Lligallo de Gànguil i d'altres previstes aquest estiu a l'Ampolla, Sant Carles de la Ràpita i Mora d'Ebre.


respostes a "Els Xics Caleros portaran els seus assajos a l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 747,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007