Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala celebra el Dia Internacional de les Dones

11 . Mar, 2016 a les 10:30
per gfigueres a La notícia del dia
1372 reproduccions
Aquest dimarts ha estat el Dia Internacional de les Dones i per celebrar aquesta data el passat dissabte més d'un centenar de caleres es van aplegar a la Sala de la Societat per participar de la tradicional Festa de la Dona que organitza l'associació Dones Endavant, que enguany incorporava una novetat, un concurs de pastissos. S'hi van presentar una dotzena de propostes on finalment el jurat va acabar escollint tres pastissos com a millors, destacant-ne l'originalitat, el gust, la presentació i sobretot l'elaboració.
Les guanyadores del concurs van ser en primer lloc Maria Cinta Bardí, en segon Neus Margalef i en tercer Maite Margalef. "Va tenir molt d'èxit" explica la presidenta de les Dones Endavant, Cinta Garcia, destacant-ne l'alta participació, tot i ser el primer any de concurs, "perquè el dolç agrada a tothom". Aquesta jornada també va servir per inscriure noves sòcies per a l'entitat permetent créixer l'associació.
L'Ajuntament s'adhereix a un manifest reivindicatiu
El consistori calero s'ha sumat al manifest promogut per l'Associació Catalana de Municipis per reivindicar els drets socials, polítics i econòmics de les dones. El manifest exposa que les dones són més de la meitat de la població mundial i cal que formin part de la presa de decisions en tots els àmbits i estaments. "Demanem tenir les mateixes oportunitats d'accés, una igualtat de gènere i sobretot que totes les virtuts que tenim les dones siguin potenciades" explica la regidora de Benestar Social, Mayte Puell.respostes a "La Cala celebra el Dia Internacional de les Don..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 743,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007