Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença el curs de monitor de futbol base

25 . Ago, 2015 a les 16:06
per otomas a La notícia del dia
1624 reproduccions
Aquest dilluns s'inicià un Curs de Monitors de la Federació Catalana de Futbol que tindrà lloc al Cem la Cala en la qual hi participen dinou joves. La durada del curs es preveu fins el 10 de setembre. El certificat de monitor acredita a portar equips de futbol de Quarta Catalana en amateurs i tot el futbol base; excepte Preferent Juvenil, Honor Cadet, Honor Infantil i Preferent Femení. 

"D'aquesta manera s'aconsegueix un doble objectiu. D'una banda, complim la Llei de l'exercici de professions de l'esport. I de l'altra, es professionalitzarà la tasca d'entrador de futbol base garantint una formació de qualitat", subratlla Marc Vilabrú, Gerent de l'Àrea Municipal d'Esports.

Aquest curs possibilitarà a tots aquells joves que entrenen o volen entrenar al futbol base de La Cala no haver de desplaçar-se per a obtenir els coneixements i la titulació que els acreditarà com a Monitors de Futbol Base.respostes a "Comença el curs de monitor de futbol base"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 709,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 57
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007