Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Es redueixen en més d'un 34% les infraccions i delictes de trànsit

16 . Mai, 2014 a les 09:25
per gfigueres a La notícia del dia
2173 reproduccions
Segons la Memòria Estadística de Serveis de la Policia Local de l'Ametlla de Mar 2013, amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, s'extrau que s'han reduït en un 33,33% els delictes contra les persones, en un 100% els delictes contra la salut pública, i en un 34,62% els relatius al trànsit respecte el 2012.  "Aquestes xifres són una bona notícia. A més cal tenir en compte que la majoria de casos en els quals ha hagut d'intervenir la Policia Local durant el 2013 ha estat per qüestions vinculades al trànsit", subratlla Francesc Siuraneta, sotsinspector en cap de la Policia Local. En concret, el 2013 s'han realitzat  1386 intervencions segons la Memòria. I és aquest un dels camps que defineixen la funció de la Policia Local. Una de les qüestions més polèmiques és la gestió de l'aparcament. En aquest cas s'han gestionat 531 denúncies, poques en referència a d'altres municipis del Territori. A més, segons Siuraneta, més d'un 50% dels denunciats paguen la multa voluntàriament i finalment el pagament global de les multes arriba a un percentatge elevat. Per tant, "això significa que els procediments que realitzem són els adequats", subratlla Francesc Siuraneta, sotsinspector en cap de la Policia Local.
Del balanç global de 2013 respecte l'any 2012 , en percentatges han augmentat els delictes i les faltes contra el patrimoni, és a dir els robatoris. Pel que fa a delictes han augmentat un 13,93% i faltes un 10,14%. Tot i això Francesc Siuraneta destaca que "és cert que ha augmentat el percentatge respecte l'any anterior però si ens atenem a les mitjanes de les Terres de l'Ebre, Tarragona o d'arreu de Catalunya són unes dades que no sobresurten especialment sinó que es mantenen a la mitjana, o en alguns casos fins i tot el percentatge és inferior".
Segons el sotsinspector en cap de la Policia Local "aquest servei d'atenció al ciutadà es pot donar gràcies a la bona feina dels agents i a  la col·laboració amb els Mossos d'Esquadra que serà encara més estreta amb l'arribada de la nova comissaria a l'Ametlla de Mar".
Finalment, de la memòria  es destaca també que les intervencions de la Policia Local augmenten de cara a l'estiu ja que l'Ametlla de Mar és un municipi de segones residències i el cos de policia no té constància dels delictes fins que no arriben els propietaris als seus habitatges. A més, és un resultat proporcional a l'augment de població.


respostes a "Es redueixen en més d'un 34% les infraccions i ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 725,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007