Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Baixen un 5% els fets delinqüencials durant l'últim any a l'Ametlla de Mar

21 . Jun, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1719 reproduccions
Cauen els delictes contra la propietat al terme de l'Ametlla de Mar. Durant l'any passat es van registrar un 5% menys de robatoris amb força a domicilis, una dada que constata la reducció progressiva de fets delinqüencials al municipi. És una de les qüestions que s'han tractat en la Junta de Seguretat Local, reunida aquest dimarts.

La davallada és tant en les denúncies recollides pels Mossos d'Esquadra com per les diligències obertes per la Policia Local. Asseguren que la bona coordinació entre ells permet seguir baixant els índexs de criminalitat. Tot i això, els cossos de seguretat expliquen que les estadístiques no contemplen aquells delictes que no es denuncien.

Davant el que es preveu un intens estiu, per l'afluència turística, el sotsinspector de la Policia Local, Francesc Siuraneta, assegura que les xifres «no ens fan abaixar la guàrdia, sinó que plantegem uns objectius comuns de cara a la seguretat ciutadana».

I és que la Junta va servir també per coordinar les accions de col·laboració entre la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de cara a intensificar la seguretat ciutadana durant la temporada turística.

També es va parlar sobre l'estat de les zones forestals i rústiques del municipi, donat que són de les més vulnerables a patir incendis. Per evitar-los, l'Ajuntament i els Bombers estan treballant per fer actuacions als punts més calents.


respostes a "Baixen un 5% els fets delinqüencials durant l'ú..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007