Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els Mossos d'Esquadra desmantellen un grup que va cometre més de 40 robatoris en habitatges del Baix Ebre

21 . Feb, 2014 a les 09:04
per gfigueres a La notícia del dia
3418 reproduccions
Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Tortosa, van detenir el passat 12 de febrer tres homes, d'edats compreses entre 25 i 34 anys, nacionalitat romanesa i veïns de Deltebre i l'Aldea, i una dona de 23 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Deltebre, com a presumptes autors de 43 robatoris amb força en habitatges de les localitats de l'Ametlla de Mar, Deltebre i l'Ampolla. Els Mossos no descarten que aquesta xifra pugui veure's incrementada un cop esbrinada la procedència dels objectes recuperats.
Les detencions són el resultat d'una investigació oberta el passat mes de setembre de 2013, quan els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement d'un seguit de robatoris a l'interior de segones residències, principalment ubicades a la urbanització Les Tres Cales de la localitat de l'Ametlla de Mar.
En els diferents casos, els robatoris presentaven un mateix modus operandi: les portes dels habitatges eren forçades mitjançant el trencament del bombí, que posteriorment s'emportaven per dificultar la tasca dels investigadors. Desprès, de l'interior dels immobles sostreien nombrosos objectes com televisors, petits electrodomèstics, eines, objectes personals i aparells electrònics, entre altres.
Els quatre detinguts, dos d'ells amb antecedents policials, van passar divendres 14 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa, el qual va decretar l'ingrés a presó per a un dels homes, mentre que els altres tres detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs.


respostes a "Els Mossos d'Esquadra desmantellen un grup que ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 766,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007