Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les bases del bar de Festa Major a disposició dels ciutadans

17 . Gen, 2014 a les 13:51
per gfigueres a La notícia del dia
2714 reproduccions
D'una banda, des d'aquest dilluns passat, i fins al divendres 17 de gener ja està a disposició de tots els interessats les bases per portar el bar ubicat al poliesportiu els dies de festa. Només cal dirigir-se  a les oficines d'atenció al ciutadà situades al hall de la Casa de la Vila. Les pliques s'obriran el dia 20 de gener, dilluns vinent, a la una del migdia.
 "Ja es pot passar a recollir les bases del bar de Festa Major. El preu mínim de la licitació és de 3.000 euros i recordar també que cal omplir tota la resta de documentació requerida", explica Encarna Subirats, Des de la Regidoria de Festes.
També des d'aquest dilluns passat 13 de gener  i fins al divendres ja es pot passar per les oficines de festes per disposar d'un palco per festes. Només cal dur el DNI.  El sorteig dels palcos es farà aquest divendres  a les set i mitja de la tarda a la Sala de la Societat.


respostes a "Les bases del bar de Festa Major a disposició d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007