Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ingressen a presó tres membres d'un grup criminal per cometre robatoris silenciosos a Cambrils i l'Ametlla de Mar

31 . Jul, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1842 reproduccions
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres 21 de juliol a Salou, dos homes de 26 i 27 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicili desconegut, i una dona de 29 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili a Itàlia, com a suposats autors de tres delictes de robatori amb força a l'interior de domicilis i de pertinença a grup criminal.

Les detencions són resultat d'una investigació iniciada l'estiu de 2015, quan els Mossos van tenir coneixement de dos robatoris silenciosos a Cambrils i un altre a l'Ametlla de Mar, en els quals els autors van robar més de 60.000 euros en joies. Els lladres accedien en època estival als domicilis en horari nocturn, mentre les víctimes dormien i aprofitaven algun accés obert com ara finestres.

El mes de febrer de 2016, els investigadors van detenir a Barcelona un dels integrants del grup criminal, un home de 27 anys, de nacionalitat albanesa i amb domicili a l'Hospitalet del Llobregat. Alertats per la detenció del seu company, la resta d'integrants del grup criminal van fugir als seus respectius països d'origen.

A principis del mes de juliol d'enguany, els investigadors van recuperar la pista dels evadits, localitzant-los de nou a la localitat de Cambrils. Per aquest motiu es va establir un dispositiu policial per detenir-los.

La dona i els dos homes detinguts, que acumulen vuit antecedents per delictes similars contra el patrimoni, van passar dissabte 22 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que en va decretar el seu ingrés a presó.


respostes a "Ingressen a presó tres membres d'un grup crimin..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 71
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007