Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un agent dels Mossos, fora de servei, salva d'un incendi a dues nenes a Tres Cales

08 . Abr, 2015 a les 15:10
per otomas a La notícia del dia
3279 reproduccions
Aquesta passada Setmana Santa a la urbanització Tres Cales, els Mossos d'Esquadra van haver de socórrer dues nenes, una de deu anys i l'altra de tres, atrapades en un domicili on s'havia iniciat un petit incendi a la cuina.
En concret, un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei que viu al carrer Zahorí, de la urbanització, on van ocórrer els fets va ser qui va ajudar a les nenes al sentir els crits de socors i veure el fum, amb l'ajuda dels veins.
Segons els Mossos d'Esquadra sembla que alguna de les nenes va posar en marxa la vitroceràmica i a sobre d'aquesta hi havia algun objecte de plàstic que es va cremar propagant el foc a una torradora i la resta de cuina. Així al lloc dels fets es presentà una dotació dels bombers del parc de l'Ametlla i una dotació del SEM, a més de la policia local. L'Ambulància traslladà les nenes al CAP. Posteriorment, la mare va explicar que ella i el seu marit havien marxat a treballar  molt aviat al matí i havien deixat les nenes soles al xalet. L'àvia  no es trobava bé de salut i no s'havia pogut fer càrrec de les nenes.


respostes a "Un agent dels Mossos, fora de servei, salva d'u..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 82
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007