Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Lliurament del XXIè Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar al Castell de Sant Jordi

19 . Abr, 2013 a les 13:35
per gfigueres a La notícia del dia
2523 reproduccions
L'obra Els aprenents de traïdor d'Ivan Carbonell ha estat la novel·la guanyadora del XXIè Premi de Narrativa  Vila de l'Ametlla de Mar. Un premi impulsat des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Emigdi Subirats, Premi al Mèrit de les Lletres Ebrenques, serà l'invitat d'honor.

Aquest diumenge el castell de Sant Jordi, i la celebració de la Diada, serà el marc del lliurament del XXIè Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar. El guanyador d'aquesta nova edició ha estat Ivan Carbonell, llicenciat en Filologia Catalana i Humanitats per la Universitat de Valencia, i professor de valencià de secundària amb l'obra Els aprenents de traïdor.
La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar impulsa aquest premi de Narrativa dotat amb 3000 euros i la publicació de la obra guanyadora a través de Cossetània. I és que malgrat els moments de dificultat econòmica el consistori calero ha volgut renovar  la seva aposta per la cultura en aquesta vint-i-unena edició del premi.
" Des de la regidoria invitem a tothom a assistir  a aquest lliurament del premi que es fa per segon any consecutiu. Volem que la gent vingui a gaudir de l'acte i de la celebració de la Diada", explica Dani Boquera tècnic de la regidoria de Cultura.

De les 24 obres admeses, l'obra de Carbonell va ser premiada per unanimitat per tots els membres del Jurat el passat 9 de febrer. El jurat ha estat format per Judit Juncosa (representant de l'editorial), Marta Magrinyà (escriptora de Reus, que va guanyar el premi en una anterior edició), Olga Gas (filòloga i professora d'Institut), Joan Rebull artista local i Manel Alarcón que actua com a secretari. També va formar part del jurat Emigdi Subirats, Premi al Mèrit de les Lletres Ebrenques, que serà l'invitat d'honor del lliurament del premi.


respostes a "Lliurament del XXIè Premi de Narrativa Vila de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007