Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Racó dels Joves es posa la gorra

21 . Mai, 2015 a les 15:02
per otomas a La notícia del dia
1722 reproduccions
L'entitat el Racó dels Joves de l'Ametlla de Mar destinada, a joves d'entre 12 i 16 anys, es suma un any més a la campanya Posa't la gorra impulsada per AFANOC, entitat que dona suport als nens i famílies malalts de càncer. Així amb el senzill gest de comprar una gorra, enguany dissenyada per Custo Dalmau, és pot contribuir amb aquesta acció solidària. I a més, es compta amb l'al·licient que per 18 euros s'inclou una entrada a Port Aventura pel proper 7 de juny.
Des del Racó, enguany s'habilitaran diversos punts de venta al llarg del mes de maig. El tret de sortida serà aquest divendres  des de la zona escolar i per la tarda vora el Pub Irus. El dissabte a la tarda els joves traslladaran la parada al Parc del Bon Repòs i diumenge a la Plaça Catalunya.
El 25 de maig tornaran a la zona escolar, a l'Escola Sant Jordi, el 28 de maig a vora l'Institut i l'endemà es mantindrà també al costat del centre.
Recordar també que des del divendres fins al 5 de juny es podran adquirir les gorres a les oficines de al regidoria de Joventut i Festes, al segon pis de l'Ajuntament. I en el mateix període també es podrà contribuir a la campanya des del Centre Social Tres Cales.
Aquest any el Racó s'ha marcat de superar la seixantena de gorres de l'any passat tot i que des de l'entitat Sònia Ruiz ens explica que els més important és la conscienciació dels joves amb la causa. "Aquesta campanya ajuda a sensibilitzar els joves i a inculcar valors importants", subratlla Ruiz.
Per més informació al Facebook del Racó dels Joves o es poden passar pel local, a la Bahia Blanca, obert els caps de setmana.


respostes a "El Racó dels Joves es posa la gorra"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 739,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007