Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els joves caleros es tornaran a 'posar la gorra' contra el càncer infantil

12 . Mai, 2017 a les 18:15
per drodriguez a La notícia del dia
1661 reproduccions
Molts són els nens i nenes que, malauradament, pateixen un càncer infantil. Per donar-los suport i alhora recaptar fons, l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) ha tornat a llençar la campanya 'Posa't la gorra', que enguany celebra el seu 15è aniversari.

La campanya consisteix a posar-se la gorra de l'associació, com mostra d'empatia amb els menuts que han de dur-la com a conseqüència dels tractaments oncològics rebuts. I a la vegada, serveix per aconseguir recursos econòmics per millorar la qualitat de vida dels infants malalts i les seves famílies.

La joventut calera contribuirà, un any més, amb aquesta iniciativa, i per això El Racó dels Joves sortirà al carrer els pròxims caps de setmana per vendre les gorres d'aquesta edició. Dissenyada per la marca Munich, té un cost de 20 euros i inclou una entrada a Port Aventura per al dia 10 de juny, on tindrà lloc una festa solidària.

Només a l'Ametlla de Mar, l'any passat es van vendre prop d'unes 100 gorres. La dinamitzadora de l'entitat juvenil, Sònia Ruiz, ha explicat que des del Racó «esperen repetir les xifres i ha destacat que es tracta d'una aportació humana amb els infants que malauradament pateixen el càncer».

La gorra es podrà comprar aquest divendres, de 17 h a 21 h, al parc del Bon Repòs, a les places Catalunya i Nova. Dissabte també hi seran entre les 10 h i les 13 h, i de 18 h a 21 h. I el diumenge, seran des de les 11 h fins a les 14 h, a les places Catalunya, Nova i Joan Miró. La gorra també es pot adquirir al web www.posatlagorra.org.


respostes a "Els joves caleros es tornaran a 'posar la gorra..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007