Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Racó dels Joves a Deltaventur

13 . Mar, 2014 a les 15:03
per gfigueres a La notícia del dia
2209 reproduccions
Els joves del Racó dels Joves de l'Ametlla de Mar podran visitaran el parc d'aventura Deltaventur situat al cor del Delta de l'Ebre aquest dissabte, 15 de març. Des de l'entitat, destinada a joves d'entre 12 i 16 anys, s'han preparat dos packs. El Pack 1 que consisteix en ponts, escalada terrestre, tirada, arc, rocòdrom, i canoa. El preu és de 34 euros i 28 pels assistents al Racó dels Joves. El Pack 2 consisteix en ponts, escalada terrestre, tirada arc, rocòdrom, i paint ball. El preu és de 36 euros i 30 per als assistents al Racó dels Joves. La sortida serà a les 09:30 h des de l'estació de Renfe i l'arribada està prevista a les 19:30h.
"Des del Racó dels Joves es van encetar les activitats al  febrer amb la risoteràpia va continuar amb el Carnestoltes i la Batucada que han tingut molt d'èxit. Les activitats s'allargaran fins al juny i n'hi ha per a tots els gustos", explica Sònia Ruiz, monitora del racó dels Joves.  I és que Ruiz ha preparat des d'un taller de primers auxilis amb el doctor Francesc Arasa a finals de març fins a  l'excursió i explicació històrica del castell de Sant Jordi amb Dani Boquera a l'abril. A més, es farà un  taller de defensa personal al maig amb Jordi Garcia. I el mateix mes es preveu un  taller d'orientació i estada als Ports amb Rodrigo Teba. A més, per al juny prepararan una excursió a Port Aventura en el marc de la campanya Posa't la Gorra i el rodatge d'un Harlem Shake al poble.
Tots els joves interessats en formar part del Racó dels Joves poden passar dissabtes i diumenges a la tarda, de 17:00 a 20:00h, a l'edifici Bahia Blanca al C/Països Catalans, 71.respostes a "El Racó dels Joves a Deltaventur"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 147
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007