Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès

05 . Jun, 2012 a les 12:02
1985 reproduccions
L'associació de dones endavant informa a tota persona interessada ( sòcia o no ) que el proper 12 de juny s'organitza un viatge a Vinaros . Per apuntar-se podeu passar pel local de les dones endavant dilluns i dimecres de 3 a 6 de la tarda.

L'àrea municipal d'esports informa que a partir del dilluns 11 de juny s'obren les inscripcions per les activitats d'estiu a l'oficina del poliesportiu. La primera setmana es podran inscriure els abonats, la segona setmana les persones empadronades a l'ametlla de mar i a partir del 25 de juny l'inscripció serà lliure i s'haurà de fer a la recepció del cem la cala.

L'escola municipal de música organitza   diferents cursets per aquest estiu, per més informació i per reserves, podeu passar per l'Emma  de dilluns a divendres  per la tarda, o trucar al 977 45 60 46

La regidoria de formació i treball informa que les inscripcions dels cursos d'estiu adreçats als joves entre 10-14anys s'inicien  el proper dilluns 11 de juny  al Telecentre a partir de les 10h del matí.

Les agrupacions de veïns que realitzen les catifes de corpus demanem la col·laboració de la gent del poble per anar a tallar.

El club nàutic l'Ametlla de mar comunica al poble en general que per motius aliens, i sentint-ho molt, deixarem de subministrar carburant a motos i cotxes.

L'àrea municipal de Turisme informa a totes les persones interessades en concursar a la diada dels fideus rossejats,  el diumenge  17 de juny pel matí, que ja poden passar a apuntar-se per l'oficina de turisme del parc del bon repòs.

La banda de cornetes i tambors comunica que dissabte dia 9 a les 5:30 de la tarda, farà una cercavila pels carrers del poble i finalitzarà al port pesquer on s'organitzaran jocs pels qui vulguin participar.
Els interessats trucar a Loli, al 662 397 030.
Tots els que tinguin capgrossos estan invitats a participar de la cercavila.

El club de pensionistes de la casa del mar comunica als socis que s'organitza pel proper dia 17 de juny. Excursió per a visitar el delta de l'Ebre. Els interessats poden passar per l'oficina .

L'Ajuntament informa que el 21 de juny vindran a passar la ITV del ciclomotors i maquinària agrícola, les persones interessades que passin per les oficines de l'ajuntament per demanar hora, amb la documentació del vehicle i un número de telèfon.

La direcció general del medi natural recorda a totes persones que vulguin cremar restes agrícoles han de passar per l'ajuntament a buscar la nova autorització i la seva normativa, també han de donar un número de telèfon mòbil.

La farmàcia de guàrdia fins el 8 de juny és la de J.PEDROLA  - OLIVELLA.


respostes a "Comunicats d'interès"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 74
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007