Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Racó dels Joves

06 . Oct, 2014 a les 12:00
per otomas a Ajuntament
2730 reproduccions
El Racó dels Joves, entitat destinada als joves d'entre 12 i 16 anys, té garantida la continuïtat els propers mesos. I és que si el 2014 la Fundació la Cala va apostar pel projecte donant-li suport econòmic, ara mesos després ha renovat el seu compromís amb la iniciativa impulsada des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. De fet, a hores d'ara el Racó dels Joves compta amb 46 inscrits.
"Després d'aquests mesos hem fet balanç i tant els pares com els joves que participen al Racó es mostren contens i il·lusionats amb el projecte. Des de l'Ajuntament estem satisfets que gràcies al suport de la Fundació poguem donar continuïtat a aquesta iniciativa", remarca Andreu Martí, Alcalde de l'Ametlla de Mar.
Així, Sònia Ruiz, monitora del Racó, colze a colze amb els joves treballarà diverses activitats entre les quals es preveu repetir algunes de les quals han tingut més èxit. Aquest és el cas de la batucada, Sambacalera, que tindrà continuïtat, o la col·laboració amb AFANOC en la campanya de "Posa't la Gorra". Entre les propostes noves, destacar que actualment els joves del Racó estan preparant la creació d'un túnel del terror i festa de Halloween  a la sala de la SCER.
Tot els interessats poden passar a informar-se per la Regidoria de Joventut, al segon pis de la Casa de la Vila, o pel local del Bahía Blanca, dissabtes i diumenges de 17:00h a 21:00h. D'altra banda, també es pot trobar el Racó dels Joves a Facebook.


respostes a "Racó dels Joves"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007