Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Brigada neteja desaigües i camins com a prevenció davant les pluges de tardor

30 . Ago, 2011 a les 12:41 | 00:01:31
per gfigueres a La notícia del dia
1976 reproduccions
Amb el final de l'estiu i a les portes de la tardor l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, a través de la Brigada Municipal, ha posat en marxa la neteja de desaigües, embornals i camins davant les tradicionals pluges d'aquest període estacional. Les tasques van començar aquesta setmana i es preveu que durin al llarg de principis de setembre.

Aquestes accions que es duen a terme tant al nucli urbà com a les urbanitzacions no són una novetat d'enguany, però sí que és veritat que aquest any es treballa amb més incidència a causa dels antecedents de l'aiguat del 17 de setembre del 2010.

"S'acaba l'estiu i com cada any hem iniciat les tasques de neteja de desaigües i camins a cada un dels punts del municipi i urbanitzacions on som conscients que és necessari realitzar aquestes accions. Per tant, neteja i prevenció de cara a la tardor per evitar problemes produïts per les pluges", ha explicat Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.

Recordem que l'aiguat, de l'any passat, va causar danys a les platges, carreteres i barrancs valorats en 1.819.690 euros. Uns danys reparats a les platges, i en vies de solució a carreteres i barrancs, gràcies a la bona sintonia entre el consistori calero i la Direcció General de Costes.


respostes a "La Brigada neteja desaigües i camins com a prev..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,92 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 83
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007