Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Racó dels Joves se suma a la campanya Posa't la Gorra

16 . Mai, 2014 a les 09:40
per gfigueres a La notícia del dia
2209 reproduccions
Els Joves de l'entitat del Racó dels Joves de l'Ametlla de Mar se sumen a la campanya solidària Posa't la gorra per col·laborar amb AFANOC. L'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), formada per pares, mares, amics i familiars de nenes i nens afectats per aquesta malaltia, té com objectiu el buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten al càncer infantil.
Sònia Ruiz des del Racó dels Joves explica que: "creiem que aquesta és una bona oportunitat perquè els joves, una quarantena, col·laborin amb la causa. Amb la compra de la gorra s'inclou l'entrada a Port Aventura. L'import recollit anirà  destinat íntegrament a AFANOC"
Així els joves vendran les gorres pels carrers del municipi però també es podran adquirir al Centre Social Tres Cales o a les oficines de Festes-Joventut al segon pis de la Casa de la Vila. La gorra, dissenyada per Kukuxumusu, té un cost de 18€. Aquesta iniciativa tindrà lloc a Port Aventura l'1 de juny.
D'altra banda, aquest cap de setmana 17 i 18 de maig, els joves participaran en un taller d'orientació i estada de cap de setmana al Ports que comptarà amb la col·laboració de Rodrigo Teba.
I per a finals de mes hi ha previst un tastet de circ. Per tant, activitats per a tots els gustos. El taller de defensa personal que es va aplaçar a principis de maig per motius de calendari es preveu que es realitzi a principis de juny.


respostes a "El Racó dels Joves se suma a la campanya Posa't..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1719,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007