Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jordi Gaseni encapçala una llista d'ERC a l'Ametlla de Mar oberta i renovada

28 . Abr, 2015 a les 14:49
per otomas a La notícia del dia
2990 reproduccions
Esquerra Republicana a l'Ametlla de Mar ja té confeccionada la llista electoral amb la qual concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig. Tot i que ja es va avançar que Jordi Gaseni repetiria com alcaldable el passat mes de juny, ara s'han presentat la resta de persones que conformen l'equip. Una llista on apareixen noves cares, amb la voluntat de fer que els caleros i caleres siguin protagonistes de la gestió que Esquerra proposa pel poble. La llista es presentarà el proper 8 maig, a les 20.00h, a la sala de la SCER.
Jordi Gaseni, alcaldable d'ERC: "proposem una llista amb una important renovació, amb gent de partit i amb moltes persones independents. Hem fet una llista preparada per a governar, que combina experiència i formació acadèmica, coneixedors de les dificultats que podem trobar després d'una etapa de govern on s'ha generat el més gran deute de la història de la Cala. Des d'ERC fem una proposta de govern que escoltarà la veu del poble i gestionarà al cosa pública des de l'honradesa i l'honestedat. Estem en una etapa política decisiva on no podem fallar en les decisions que s'hauran de prendre tant  a nivell local com nacional on ens juguem el futur del poble i del país. Així aquest divendres, 8 de maig, farem l'acte de presentació d'aquest projecte d'ERC que estarà al costat dels caleros i caleres".
La número dos serà l'advocada Mayte Puell que entra en política després d'haver coordinat la plataforma en contra del projecte d'instal·lació d'aerogeneradors a la costa calera. El regidor Vicenç Llaó, que en les passades eleccions va concórrer com a número dos, ara ocuparà la tercera posició de la llista. En les següents posicions s'hi incorporen nous candidats com el graduat en Administració i Direcció d'Empreses Joan Manuel Tello com a quart, la tècnica en Educació Infantil Jani Brull com a cinquena, la infermera Laia Callau com a sisena i el futur tècnic en Energies Renovables Ignasi Llorens com a setè. A part dels tretze candidats titulars, la candidatura es complementa amb altres simpatitzants, col·laboradors i militants del partit; amb la voluntat de fer d'Esquerra una força política per a portar a terme els canvis necessària per al poble.
Una de les primeres accions engegades des del partit és el "Fem un café?" amb l'objectiu d'escoltar les opinions, propostes i inquietuds dels ciutadans. Des de la nova seu del Carrer Sant Joan 28, tots els dimarts, dimecres i dijous, de sis a vuit, de la tarda, es pot fer un cafè amb els candidats i conversar sobre els temes municipals. A més a més, s'ha distribuït a totes les llars del poble l'enquesta "Les 10 preguntes incòmodes" per consultar als veïns del municipi l'opinió sobre la situació actual del poble.


respostes a "Jordi Gaseni encapçala una llista d'ERC a l'Ame..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 713,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 143
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007