Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jordi Gaseni serà el nou alcalde de l'Ametlla de Mar

11 . Jun, 2015 a les 14:45
per otomas a La notícia del dia
3518 reproduccions
Després dels comicis municipals del 24M , els resultats van deixar un escenari de governabilitat incert a l'Ametlla de Mar. CiU perdia la majoria absoluta tot i ser la força més votada amb 5 regidors. El seguia ERC amb 4, Compromís per la Cala amb 2 i Plataforma Calera amb 2. Després de dies de negociacions, finalment aquest dimecres al vespre s'ha signat l'acord entre les candidatures d'Esquerra Republicana i Compromís per la Cala per governar el municipi durant els pròxims quatre anys. El cap de llista d'ERC, Jordi Gaseni, tindrà l'alcaldia durant tot el mandat, i el cap de llista de Compromís per la Cala, Antonio Espuny, en serà el primer tinent d'alcalde.
Un dels motius que ha impulsat aquest acord ha estat els molts bons resultats obtinguts en les eleccions municipals, que han permès doblar vots i regidors a les dues formacions. Ambdós entenen que és un signe evident de la necessitat de canvi que demana la població, i per això han fet tots els esforços necessaris per poder arribar a aquest pacte.

Jordi Gaseni, des d'ERC: "tenim molts de punts en comú en els programes electorals i també en la manera de fer. Després de 8 anys de majoria absoluta de CiU creiem que era l'hora d'un canvi. No ho tindrem fàcil perquè el municipi té un gran deute però estem molt engrescats. No anirem a pitjor, segur. Farem que la Cala torni a aixecar el cap de nou".
Per tant, un govern en minoria que necessitarà d'acords puntuals. Antonio Espuny des de Compromís per la Cala explica que "creiem que serà bo pel poble. Un govern de minoria, de sortida. Esperem que durant aquests quatre anys la manera d'actuar d'aquest govern il·lusioni i doni participació més directa a més forces dins del govern perquè la situació del nostre Ajuntament així ho necessita. Estic il·lusionat i esperançat . Estic convençut que en els propers mesos al govern s'incorporaran noves persones, noves idees i nous partits perquè veuran que la manera de treballar d'aquest equip és diferent al que fins ara han vist".
En l'acte d'investidura d'aquest pròxim dissabte es preveu que almenys un regidor dels independents de Plataforma Calera votarà a Gaseni com alcalde i, a la vegada, aquesta formació donarà suport a l'equip de govern des de l'oposició donat que comparteixen molts punts dels respectius programes electorals.

ERC i Compromís per la Cala ja han començat a treballar en l'elaboració d'un programa de govern municipal conjunt, basat en les propostes i compromisos electorals als quals es van comprometre en els seus respectius programes.


respostes a "Jordi Gaseni serà el nou alcalde de l'Ametlla d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 136
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007