Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats

15 . Jul, 2014 a les 14:36
2864 reproduccions
L'ajuntament comunica que si compres als establiments del comerç local situats al nucli urbà, obtindràs minuts gratis per aparcar al pàrquing de les Escoles velles, també informa que aquest estiu el comerç local estarà obert tots els divendres fins les 12 de la nit amb diferents sortejos a les compres fetes entre les 19h i les 24h.

L'ajuntament comunica l'horari del mercat municipal aquest per aquest estiu: de dilluns a dissabte de 8h a 13.30h pel matí i de les 5.30h a les 8.30h per la tarda.

És comunica a tots els nascuts l'any 1950  que divendres dia 18 és farà el reunió per parlar del sopar de la quinta a les 7.30h de la tarda a ca Lluis (Bajolí) al parc del Bon Repós.

La lliga contra el càncer de l'Ametlla de Mar vol donar les gràcies a totes les persones, que han col·laborat fent la seva aportació i també vol agrair l'ajuda de totes les col·laboradores per la seva ajuda i comunicar   que a dia d'avui es porten recol·lectats 5.020,50 €.   

L'ajuntament comunica que aquest estiu el comerç local estarà obert tots els divendres fins les 12 de la nit amb importants descomptes i minuts gratis a l'aparcament de les escoles velles.

És comunica a tots els nascuts l'any 1965 que el dissabte 26 de juliol és farà el sopar de la quinta, tots els interessats és poden passar apuntar.

 L'Ajuntament informa a totes les famílies d' alumnes del transport escolar, que fins al 31 de juliol poden passar a fer la sol·licitud i el pagament per al proper curs 2014/15, el preu és el mateix que el curs passat.

 L'oficina de Turisme i el Centre d'interpretació de la pesca informen que tenen a la venda entrades per al Circ du Soleil a Port aventura i de qualsevol activitat a l'Ametlla de Mar: pesca-turisme, excursions, submarinisme, kayak, tuna-tour, etc…

 La llar d' infants informa que ja te a la disposició de les famílies les sol·licituds per demanar les beques del Consell Comarcal per l'  assistència a la llar d' infants  el proper curs  escolar 2014/15.

 El servei de recaptació informa s'estan cobrant els rebuts de l'impost sobre béns immobles de naturalesa urbana i rústica, així com els de la recollida d'escombraries de les urbanitzacions i dels disseminats. L'horari de l'oficina de recaptació és de dilluns a divendres, de 9h a 2h

1ra Mostra de Modelisme Naval i tradicions d'un poble, al Centre d'interpretació de la pesca de l'Ametlla de Mar.
Portes obertes fins al 19 de juliol, de 10h a 1h pel matí i de 6h a 9h per la tarda. Organitza: associació d'amics del museu marítim de Barcelona i l'associació vela llatina, amb el suport de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar

El Centre Social Les 3 Cales informa que tots els dijous de juliol i agost hi haurà taller de manualitats a les 7h de la tarda, i que el Mercat Artesanal i Natural al Centre Social, tindrà lloc el diumenge 20 de juliol de 6h de la tarda a 10h de la nit, a l'avinguda 3 cales,   (al costat del parc públic) de la Urbanització Les 3 Cales de l'Ametlla de Mar.
-La regidoria de medi ambient recorda que la recollida de voluminosos és cada segon i quart divendres de mes,i que cal trucar prèviament al telèfon 664 469 079 o a l'ajuntament per apuntar-se.
 -L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha posat en marxa un servei per a que els ciutadans puguin enviar qualsevol incidència que detectin en l'àmbit de les infraestructures, l'estat del mobiliari urbà o la seguretat vial i ciutadana.
per tal motiu ha creat l'adreça electrònica incidències@ametllamar.cat, tot i que també es pot trucar per telèfon en horari d'oficina al 977 45 60 00 extensió 1143.
 
-La farmàcia de guàrdia fins les 20h del dia 18 de juliol és la farmàcia A. Aytés.   


respostes a "Comunicats"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 82
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007