Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Ple

22 . Mar, 2013 a les 12:56
per otomas a La notícia del dia
1849 reproduccions
El ple d'aquest dijous es va destinar a l'aprovació de diversos convenis. De fet es va aprovar per unanimitat de totes les forces polítiques el conveni de col·laboració de la Cala Ràdio amb l'Agència de Comunicació Local SA. Des d'una altra vessant, més social l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a través de plenari  i, també per unanimitat, va aprovar diversos convenis amb el Consell Comarcal del Baix Ebre. En concret, el conveni  en matèria de Serveis Socials i Benestar Social, el conveni per al Banc d'Ajudes Tècniques dins el programa d'atenció a les persones amb dependència (ProdeP), el conveni pel funcionament del servei d'atenció a les dones 2013, i el conveni per la prestació del servei social d'atenció domiciliària.
Pel que fa al referent a precs i preguntes, des de l'oposició es van traslladar diverses qüestions a l'equip de Govern sobre l'Hotel previst a la urbanització Tres Cales, el centre social de Tres Cales, el Mercadona, les obres de Roques Daurades, entre d'altres.
El plenari va rebre la visita dels alumnes de quart de l'Escola Sant Jordi que van conèixer de prop el seu funcionament. I és que els alumnes van aprofitar ahir per visitar la Casa de Vila abans de l'inici de les vacances de Setmana Santa.


respostes a "Ple"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

ple

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1033,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 254
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007