Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala se suma al Dia Mundial de l'Activitat Física amb diverses iniciatives

06 . Abr, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1635 reproduccions
Aquest dijous se celebrava el Dia Mundial de l'Activitat Física, una jornada de conscienciació que pretén motivar els adults perquè facin diàriament 30 minuts d'activitat física, o bé 60 pels infants i adolescents. Per aquest motiu, el cem La Cala va obrir portes durant tot el dia, perquè qualsevol ciutadà pogués veure les instal·lacions del complex esportiu i provar-les.

«Creiem que l'Ametlla disposa d'una instal·lació capdavantera en la pràctica de l'activitat física i l'esport, i voldríem que no quedes ningú al poble sense conèixer la instal·lació i gaudir-ne i que així pugui valorar la possibilitat de poder-la utilitzar per a fer esport. Nosaltres estem a la seva disposició per a poder trobar l'activitat física i esportiva que més els hi agradi» comenta Marc Vilabrú, gerent de l'AME.

També s'han volgut sumar a la iniciativa els professionals del Centre d'Atenció Primària de l'Ametlla de Mar fent una caminada pel camí de ronda GR-92. El Dr. Manuel Madueño explica que «és molt important de cara al benestar dels ciutadans. Es tracta de donar suport a aquesta activitat i una part dels companys s'han afegit a la caminada amb l'objectiu de solidaritzar-nos».

Els alumnes de l'Escola Sant Jordi també s'han mogut, aprofitant el pati del centre de primària per fer una activitat col·lectiva. La directora Fàtima Garcia assenyala que «volem transmetre als nostres alumnes la importància de practicar activitat física diària a l'hora d'evitar sedentarisme i mals hàbits».


respostes a "La Cala se suma al Dia Mundial de l'Activitat F..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 737,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007