Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Satisfacció a Esports per la participació ciutadana a les activitats d'estiu

26 . Ago, 2010 a les 12:53 | 00:03:28
per gfigueres a La notícia del dia
2622 reproduccions
El balanç que l'Àrea Municipal d'Esports fa respecte a les activitats que ha ofert durant l'estiu 2010 és més que satisfactori, sobretot si tenim en compte la crisi econòmica actual. Així, s'han ocupat el 75% de les 290 places d'esport i lleure que hi havia disponibles i ha hagut més de 350 participants en els sis esdeveniments esportius que s'han organitzat. D'altra banda, la posada en marxa de la piscina coberta ha estat clau per desenvolupar la pràctica de la natació sense interferències climatològiques, a més de la millora substancial que suposa fer-ho en una instal·lació de primera línia. Així la natació, seguida de prop pel tennis i el futbol han estat les activitats més sol·licitades aquest estiu.

Objectius lloables
Els objectius que persegueix l'àrea d'esports amb aquest ventall d'activitats, a banda de conciliar la vida laboral dels pares amb les vacances escolars dels seus fills, són fomentar la pràctica de l'esport i la diversitat esportiva, promoure hàbits saludables, generar una alternativa turística diferent i possibilitar les relacions socials. Pel que fa a l'organització d'esdeveniments i tornejos durant l'estiu, donades les circumstàncies econòmiques, s'han hagut de suprimir alguns però tot i això La Cala continua essent el municipi de Tarragona que en fa més. Es fan dos tornejos de futbol platja, dos de volei platja, una demostració de gimnàstica rítmica i l'aquatló. Joan Pere Gómez Comes, regidor d'Esports, en explicava que "estem molt contents perquè a l'àrea d'esports ens n'adonem que a La Cala tenim una cultura esportiva molt gran. Això es demostra quan ho parlem amb altres tècnics, regidors o persones relacionades amb el món esportiu de les Terres de l'Ebre i comproves la gran vida esportiva que hi ha al nostre poble. I a l'estiu, essent com és un poble turístic on pot semblar que la gent ho aparca tot per reprendre-ho al setembre i l'octubre. Aquí, al poble, omple de joia que no només els crios fan esport sinó que també els grans al nou complex esportiu nedant, fan aqua-gym o classes d'espining, peses o es relaxen al jacuzzi".

Implicació social
Tanmateix, l'ajuntament vol potenciar la implicació de la societat en la pràctica esportiva a través dels clubs i associacions esportives locals i de les empreses especialitzades en esdeveniments esportius. Enguany ja s'ha notat un canvi en la participació de clubs locals com el de Rem en l'organització de la Regata de Muletes a l'Alguer o el Centre Excursionista Azimut i el Club Esportiu La Cala, compromesos en l'organització de la Marxa Nocturna a Tivissa i que també han col·laborat en l'Aquatló. De la mateixa manera l'empresa gestora de la piscina, Trèvol La Cala, ha fet dos demostracions de les activitats que es poden trobar al complex. Tampoc es pot obviar la gran tasca que estan realitzant les associacions de veïns de les urbanitzacions incloent nombrosos esdeveniments esportius dins la celebració de les seves festes d'estiu. Per últim, per acomiadar l'estiu 2010, l'àrea municipal d'esports ha organitzat la habitual festa de clausura de les activitats que té lloc aquest pròxim divendres. Tot i això, aquestes es perllonguen en acabar el mes, el dia 31 d'agost.


respostes a "Satisfacció a Esports per la participació ciuta..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 740,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007