Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Certificació de turisme esportiu

13 . Mar, 2015 a les 11:30
per otomas a Ajuntament
1775 reproduccions
El director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, ha estat l'encarregat de lliurar a l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí, el diploma que acredita el municipi com a Destinació de Turisme Esportiu (DTE). Així , en un acte que va tenir lloc, dijous al matí, al CIP també s'han donat les plaques acreditatives als 15 establiments del municipi com a membres d'aquest segell d'especialització  en vela i submarinisme, pioner a Catalunya, impulsat per l'Agència Catalana de Turisme.

"Hi ha molt municipis que ho sol·liciten però no compleixen els requisits. En aquest moments en tenim 68 que estan esperant obtenir-lo. Penseu que en 12 anys només se n'han lliurat 14, entre aquestes la de l'Ametlla de Mar. Per tant, avui estem molt satisfets de poder estar aquí i donarà aquest certificat que suposarà un impuls a nivell nacional", explica Xavier Espasa, director de l'Agència Catalana de Turisme.

Per la seva part, Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar, ha remarcat que "estem molt satisfets d'obtenir aquest certificat que suposarà una eina de promoció del municipi d' alt nivell. A més, he d'agrair la complicitat del sector privat amb el treball de l'Ajuntament que ha fet possible que aquest distintiu d'especialització esportiva sigui una realitat".

L'acte també ha comptat amb l'assistència del director del Consell Català de l'Esport, Gerard Figueras; el delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès; i del regidor de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Vicent Martí.

Promoció especialitzada
Aquest segell certifica que la destinació garanteix la pràctica de submarinisme i vela, al més alt nivell, amb uns establiments i serveis turístics perfectament adaptats a les necessitats dels esportistes. A més, aquest distintiu de destinació especialitzada permetrà que la Generalitat a l'hora de de promocionar Catalunya entre la seva oferta especialitzada també recomani el municipi de l'Ametlla de Mar tant a nivell nacional com internacional.  
Cal tenir en compte que el municipi compta amb tres ports esportius (Club Nàutic, Marina Sant Jordi i Calafat) amb tradició i vincle amb la vela i que l'Ametlla de Mar té un fons marins de qualitat en el qual la pràctica del submarinisme cada cop té més força.


respostes a "Certificació de turisme esportiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 746,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007