Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar es suma al Dia Mundial de l'Activitat Física

06 . Abr, 2011 a les 13:24 | 00:02:19
per gfigueres a La notícia del dia
2524 reproduccions
Fer exercici, almenys 30 minuts al dia, és una manera de fer salut. Així s'entén des de la l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar i per aquest motiu s'ha sumat a la campanya  del dia Mundial de l'Activitat Física d'aquest dimecres, 6 d'abril. L'objectiu d'aquesta campanya es conscienciar a la població de la importància de moure's i d'evitar el sedentarisme font de diverses malalties, sobretot cardiorespiratòries. De fet, només canviant les escales per l'ascensor, fer tasques domèstiques i passejar i gaudir de l'entorn natural del municipi ja et permet complir amb l'exercici físic recomanat per dur un mode de vida sa. A més, practicar algun esport de forma regular és una manera divertida de realitzar activitat física.

En el marc d'aquesta campanya des de l'Àrea Municipal d'Esports es durà un registre dels metres recorreguts pels usuaris al Complex Esportiu Municipal a través de la natació, cinta i bicicleta tant estàtica com el·líptica.

"En motiu del dia Mundial de l'Activitat Física, l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha preparat iniciatives de suport per segon any consecutiu. A part de la campanya informativa, al Complex Esportiu Municipal, de set del matí a nou del vespre del dimecres es comptabilitzaran els metres recorreguts dels usuaris a través de la natació, bicicleta i cinta. És una manera de promoure aquest missatge", explicà Marc Vilabrú, Gerent de l'Àrea Municipal d'Esports.

 "Acumula 30 minuts d'Activitat Física cada dia, junts per una vida activa i feliç", és una iniciativa de l'OMS (Organització Mundial de la Salut) que compta amb el suport del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya.respostes a "L'Ametlla de Mar es suma al Dia Mundial de l'Ac..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007