Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dijous)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Darreres 30 places de lloguer anual a l'aparcament soterrat

06 . Mai, 2015 a les 15:01
per otomas a Ajuntament
1637 reproduccions
Aquest equipament compta amb 300 places, de les quals 120 pertanyen a abonaments anuals. Així,  després de l'ocupació prevista per aquest estiu des de l'Ajuntament s'informa que només resten 30 places més per abonaments anuals . Per tant,  un cop superades no es podran realitzar mes abonaments de caire anual. Així els interessats passaran a la reserva per possibles baixes que es puguin ocasionar en el futur.
De fet, cal recordar que l'Ajuntament ha potenciat aquest equipament amb la davallada del preu del lloguer anual a 39 euros al mes (iva inclòs). I és que amb aquesta iniciativa han augmentat les places fixes en un 160% en els darrers dos anys.
"Estem molt satisfets de l'evolució que està fent l'aparcament de les Escoles Velles. Pensàvem que era un projecte molt gran a llarg termini i ara veiem que només queden trenta places de lloguer perquè estem a punt d'arribar  a les 150 d'utilització tot l'any. Cal tenir en compte que hem de deixar 100 places de rotació. Per tant, és una excel·lent notícia que ha de seguir ajudant i fomentant el comerç i el turisme a l'Ametlla de Mar", explica Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
A més, fins al 15 de juny, es mantindrà la tarifa de 0.50 cèntims l'hora i els primers 30 minuts gratuïts. Aquesta iniciativa recordem que es posà en marxa per tal d'accionar el comerç local i la millora de la mobilitat al casc urbà. Unes fites que s'estan aconseguint gràcies a la participació de la ciutadania.
Paral·lelament, s'han posat en marxa altres promocions d'interès com un nou abonament setmanal a l'estiu per 40€ (iva inclòs), la baixada del preu d'abonament quinzenal de 80€ (iva inclòs) a 60€ (iva inclòs), i es manté la tarifa d'estiu mensual a 105€ (iva inclòs).
Aquest passat cap de setmana l'Ametlla de Mar ha viscut intensament la IV Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja. De fet, més de 11.000 visitants han participat d'aquesta cita gastronòmica. I de retruc han descobert els atractius del municipi. Així l'Ametlla de Mar ha penjat el cartell de complet en restaurants, bars i també a l'aparcament soterrat les Escoles Velles va arribar al 95% d'ocupació.


respostes a "Darreres 30 places de lloguer anual a l'aparcam..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 199
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007