Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Simulacre d'incendi al port de l'Ametlla de Mar

14 . Gen, 2010 a les 23:29
4002 reproduccions
Dimecres 13 de gener va tenir lloc amb èxit al port de l'Ametlla de Mar, en concret a la zona d'amarraments de la dàrsena esportiva del Club Nàutic, un simulacre d'incendi d'una embarcació esportiva com a resultat del qual hi havia un ferit. El club nàutic ha volgut dur a terme aquest pla d'autoprotecció per comprovar si tots els protocols i efectius que se n'activen funcionen correctament en el cas que es donés aquest accident, considerat com a emergència parcial, a la vida real.

Efectius activats
En aquest cas els grups activats han estat Ports de la Generalitat, Club Nàutic de l'Ametlla de Mar, Bombers, Mossos d'Esquadra, Policia Local i Servei d'Urgències. El Centre de Control d'Emergències s'ha establert a les oficines de Ports de la Generalitat a Sant Carles de la Ràpita. La figura del Coordinador de l'Emergència (CE) ha recaigut sobre el Responsable Territorial de la Zona Portuària Sud de Ports de la Generalitat. I La figura del Cap d'Intervenció ha recaigut sobre el responsable del sector on es produeix l'emergència, en aquest cas, el Gerent del Club Nàutic de l'Ametlla de Mar. Enric Domènec, contramestre del Club Nàutic, explicava que "forma part de l'ISO 14001 i dels lemes que tenim. Una de les parts implica la realització d'un simulacre anual. Cada any fem una cosa diferent. Abans fèiem actuacions de tipus més intern que no implicaven el desplegament de tants efectius. Enguany hem fet una actuació més gran amb un ferit inclòs que ha fet necessaria la presència de tots aquests cossos".

Avaluació final
Tot just acabar aquest simulacre tenia lloc al local social del Club Nàutic de l'Ametlla de Mar l'avaluació del mateix per part dels implicats per tal d'analitzar si tots els protocols i efectius activats en aquest cas havien funcionen a temps i correctament. dia 13 de gener a les 11:30 hores aprox.


respostes a "Simulacre d'incendi al port de l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 691,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007