Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Elena Font, Carme Domènech i Ramon Brull guanyen el concurs de Suquet Calero

09 . Mar, 2015 a les 12:58
per otomas a Ajuntament
2156 reproduccions
Enguany la 33a edició del Suquet Calero va tenir lloc a la Plaça Joan Miró. Una trentena de cuiners amateurs van mostrar les seves habilitats en cuinar el suquet en dos torns, com es fa habitualment. El jurat va atorgar tres premis de 150 euros als guanyadors, Elena Font, Carme Domènech i Ramon Brull. A més, també s'obsequià els participants amb una botella d'oli de la Cooperativa Agrícola de l'Ametlla de Mar.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar posà el peix, els rafets, i les galeres. Els cuiners van afegir  la resta d'ingredients i el saber fer per obtenir un bon suquet. Això sí, aquest concurs s'entén com una festa gastronòmica on el més important és participar-hi i passar-ho bé. La festa la va amenitzar la xaranga Suquet Calero. "Finalment, el temps aquesta vegada ens ha acompanyat i estem molt contents perquè va ser un dia en el qual es va poder gaudir, del temps, del concurs i de la participació que hi va haver", subratlla, Eva del Amo, regidora de Festes, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Recordar que el concurs de suquet calero va tenir  lloc aquest passat diumenge, 8 de març, després que s'hagués hagut d'anul·lar, per motius meteorològics, dins de les activitats programades per les festes majors  de la Candelera.  Així, el concurs de suquet calero va posar el punt i final a  les II Jornades Gastronòmiques de la Galera.


respostes a "Elena Font, Carme Domènech i Ramon Brull guanye..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007