Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar de Carnestoltes

03 . Mar, 2014 a les 12:37 | 00:44:56
per gfigueres a La notícia del dia
3243 reproduccions
Enguany el Carnestoltes es va celebrar els dies 1 i 2 de març. I a l'Escola Sant Jordi i la Llar d'Infants Xerinola la tradicional rua pels carrers pel municipi  va tenir lloc el dijous 27 de febrer. Des de l'Escola de Música Municipal  es posà la nota musical a la rua on els petits van lluir  les disfresses davant l'atenta mirada de pares i mares.
D'altra banda, el dissabte 1 de març  hi va haver la rua de Carnestoltes des de l'Ajuntament fins a la Plaça Nova on es donà la benvinguda al Carnestoltes. La Xaranga Suquet Calero va ser l'encarregada d'amenitzar l'acte. I a la nit la festa continuà a partir de les onze de la nit . I és que des de l'Ajuntament s'inicià la rua fins al Poliesportiu on es realitzà el concurs de disfresses amb FESTA IMAGINA RADIO. Per tant, com a novetat enguany  es canvià l'hora perquè tots els participants tinguessin més temps a preparar-se. I diumenge 2 de març a la tarda es va fer una darrera rua, amb la Xaranga Suquet Calero, des de la Casa de la Vila al Poliesportiu on es va fer el lliurament dels premis infantils i sèniors. I al Poliesportiu també es comptarà amb la FESTA IMAGINA RADIO.
Pel que fa als premis sèniors, en categoria individual el guanyador  va ser Transformer premiat amb 75 euros, en la categoria de 2 a 9 components el premi de 150 euros va ser per Greasse, en la comparsa (a partir de 10 components) el premi va ser de 200 euros per Los Simpson, i la carrossa guanyadora va ser Tornarem premiada amb 350 euros. I referent als premis infantils el guanyador del premi individual va rebre Volando Voy un regal valorat amb 30 euros, en al categoria de 2 a 9 components, Mic i 5 segons tindran un berenar valorat amb 90 euros, i la comparsa (a partir de 10 components) Noies de Charleston un berenar valorat amb 130 euros. També es va fer el lliurament de seixanta euros a les dos carrosses participants, Els mexicans i Anem als caballitos.


respostes a "L'Ametlla de Mar de Carnestoltes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 644,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007