Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balanç de la Candelera 2015

05 . Feb, 2015 a les 12:46
per otomas a Ajuntament
2177 reproduccions
La Candelera 2015 va posar punt i final dimecres, 4 de febrer, amb força fred. De fet, alguns dels actes del darrer dia de festes es van haver d'anular, com per exemple la 33ª edició del Suquet Calero o els focs artificials. Això sí, es va dur a terme el tradicional dinar d'homenatge a la gent gran i el concert de la coral Verge Candelera. " Hem tingut de tot, pluja, vent i neu. Hem anat fent però el darrer dia hem hagut d'anular un dels actes clau del darrer dia de festes com són els focs artificials. A més, el suquet calero tampoc es va poder fer malauradament", Eva del Amo, Regidora de Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Tot i el mal temps la gent de la Cala no va deixar de gaudir de la festa major, del 30 de gener al 4 de febrer, i així es va comprovar amb la participació als diversos actes, com per exemple, la processó en honor  ala Mare de Déu de la Candelera. "Per la processó el temps ens va donar treva i per tant es va poder gaudir d'aquest acte eix de la festa major. També destacar la participació que van tenir molts dels actes d'aquesta Candelera 2015. Gràcies a tots", subratlla Eva del Amo.
Les festes de la Candelera es caracteritzen per un enorme gruix d'activitats, entre elles enguany cal destacar l'èxit del concert de Txarango i els Buhos amb 1.500 entrades venudes. També molts caleros es van a proper al poliesportiu a gaudir  dels grups locals Los Cráneos i Five in a row.
D'altra banda, van comptar amb una gran participació el segon Correbars amb la Xaranga Suquet Calero, la degustació de tonyina roja  amb el sushiman Sr. Ángel Camacho, gentilesa del Grup Balfegó, on es van servir més de 700  degustacions. També va tenir molt d'èxit el concert de la Banda de la Cala, de la Coral Verge Candelera, les cercaviles amb els nanos, i molt més.
Recordar també que en el marc de la Candelera 2015 es va fer el lliurament del 15è Concurs de Fotografia Paisatgística de les Terres de l'Ebre impulsat per l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar i la de Deltebre.
Pel que fa a la Diada Castellera Los Xics Caleros van estar acompanyats dels castellers de Castelldefels. Els de la Cala, tot i el vent, van aconseguir carregar  el 3d6, 5d6, 4d6a, 4 p4, i també 5 p3 de canalla amb les damisel·les de l'entitat. Per la seva part els de Castelldefels van carregar el 3d6, 4d6, 2 id2d6, p5 i 2 p4.
L'Ametlla de Mar va rebre la visita, a més, del Conseller de Salut, Boi i Ruiz, el diumenge 1 de febrer. L'encarregat però de donar el tret de sortida a la festa va amb el pregó va ser Miquel Buch i Moya, alcalde de l'Ajuntament de Premià de Mar i president de l'Associació catalana de municipis. Recordar també la visita de la Vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, en la inauguració del Parc del Bon Repòs com a acte previ de la festa major.


respostes a "Balanç de la Candelera 2015"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007