Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament inicia els treballs per reparar el clavegueram que creua el pas inferior de l'estació

14 . Mar, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1577 reproduccions
Fa prop d'una dècada que els usuaris de la línia de trens regionals o els veïns del barri nord han de suportar fortes olors quan creuen el pas inferior. Entre les vies i el pas hi passa una canonada de clavegueram que s'ha deteriorat amb els anys pel pas dels trens. Això ha fet que s'esquerdi i el seu mal estat fa que les aigües caiguin pels murs.

Per posar solució, l'Ajuntament va consensuar amb l'administrador ferroviari Adif i amb l'empresa concessionària del servei municipal d'aigua Aqualia, realitzar una actuació per evitar que continuessin els problemes d'olors. La passada setmana, es va inspeccionar la canonada amb un robot per estudiar l'abast del problema.

Ara, el consistori espera rebre un pressupost del cost de la reparació i així començar amb l'operació d'encamisat. Donat que no es pot fer una actuació de canvi de canonada, perquè és una obra complexa, caldrà revestir-la interiorment. L'alcalde, Jordi Gaseni, ha subratllat la importància de solucionar aquest greu problema. «És l'entrada del poble i a més, és un carrer que ens uneix amb una part del poble molt important, on viuen molts veïns de la cala i això és primordial i necessari arreglar».

S'instal·la un quiosc a l'estació
A pocs metres, i en els pròxims dies, s'obrirà un quiosc a la via direcció Barcelona. Aquest petit comerç, que servirà cafès, begudes sense alcohol, entrepans i premsa; no disposarà, de moment, del servei de venda de bitllets. «Si algun dia poden ajudar amb els serveis estrictes del servei de Renfe, també seria una bona opció» ha afegit l'alcalde. I és que l'estació roman tancada des del passat juny. 

Els futurs plantejaments amb ADIF són obrir l'estació
L'Ajuntament i Adif estan buscant un acord per la reobertura de l'estació. L'administrador ferroviari assegura que no té recursos suficients per posar personal a la taquilla. Tot i això, la intenció és que hi hagi una màquina expenedora i s'obrin les portes de l'estació a les 6.00 h del matí i es tanqui passades les 23.00 h de la nit.


respostes a "L'Ajuntament inicia els treballs per reparar el..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 714,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007