Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'obren els fogons de la 33ª edició del Suquet Calero

06 . Mar, 2015 a les 13:33
per otomas a Ajuntament
1896 reproduccions
Una trentena de cuiners amateurs mostraran les seves habilitats en cuinar el suquet aquest diumenge a la Plaça Joan Miró. A partir de les 11 del matí hi haurà el primer torn i a les 12.15 el segon. El jurat haurà de decidir quins són els millors suquets mereixedors dels tres premis de 150 euros. A més, també s'obsequiarà els participants amb una botella d'oli de la Cooperativa Agrícola de l'Ametlla de Mar.
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar posarà el peix, rafets, i les galeres. Els cuiners hauran d'afegir la resta d'ingredients i el saber fer per obtenir un bon suquet. Això sí, aquest concurs s'entén com una festa gastronòmica on el més important és participar-hi i passar-ho bé.
Recordar que el concurs de suquet calero té lloc aquest 8 de març després que s'hagués tingut d'anul·lar, per motius meteorològics, dins de les activitats programades per les festes majors  de la Candelera. "Si mirem la vessant positiva, crec que realitzar el concurs fora de la festa major també afavorirà a donar-li més força, més rellevància", subratlla Eva del Amo.
Aquest any s'ha canviat la ubicació  perquè des del consistori s'ha considerat un indret més adient. Remarcar també que s'ha escollit el 8 de març per tal de donar-li un marc gastronòmic com són les II Jornades Gastronòmiques de la Galera.


respostes a "S'obren els fogons de la 33ª edició del Suquet ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 123
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007