S'obren els fogons de la 33ª edició del Suquet Calero
06 . Mar, 2015 a les 13:33L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar posarà el peix, rafets, i les galeres. Els cuiners hauran d'afegir la resta d'ingredients i el saber fer per obtenir un bon suquet. Això sí, aquest concurs s'entén com una festa gastronòmica on el més important és participar-hi i passar-ho bé.
Recordar que el concurs de suquet calero té lloc aquest 8 de març després que s'hagués tingut d'anul·lar, per motius meteorològics, dins de les activitats programades per les festes majors de la Candelera. "Si mirem la vessant positiva, crec que realitzar el concurs fora de la festa major també afavorirà a donar-li més força, més rellevància", subratlla Eva del Amo.
Aquest any s'ha canviat la ubicació perquè des del consistori s'ha considerat un indret més adient. Remarcar també que s'ha escollit el 8 de març per tal de donar-li un marc gastronòmic com són les II Jornades Gastronòmiques de la Galera.
respostes a "S'obren els fogons de la 33ª edició del Suquet ..."