Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Suquet Calero es recupera aquesta Candelera 2014

17 . Gen, 2014 a les 13:44
per gfigueres a La notícia del dia
2706 reproduccions
Les festes tindran lloc el 31 de gener, l'1, 2, 3, 4 de febrer. La novetat més destacada en el marc de les festes majors és la recuperació del concurs de Suquet Calero que arribarà a la 32a edició.

Les festes de la Candelera 2014 enguany incorporaran diverses novetats, sense renunciar a la tradició. Tot i que els actes previs començaran el divendres 24 i dissabte 25 amb l'obra de teatre del Grup Escènic de la Societat amb el Retaule del Flautista, i amb el concert de la Banda de la Cala el diumenge 26; les festes majors tindran lloc del 31 de gener, l'1,2,3,4 de febrer.
Si seguim la programació, el divendres 31, serà el dia del pregó. Aquesta Candelera serà a càrrec de Josep Martí, fill de la Cala i actual Secretari de Comunicació de Presidència de la Generalitat de Catalunya. I després enguany hi haurà un monòleg a càrrec de Toni Moog i Eva Cabezas, el preu 10 euros. I a continuació festa amb Dj's locals.
El dissabte a la nit la protagonista serà la música al pavelló. La nit començarà amb una orquestra i continuarà amb el grup del territori que fa música SKA els Xeic. Els seguirà el grup de versions de musica dels 80 i 90 Pachucos i tancaran la nit Dj's  Mireia de Gràcia i Ferran Lapuerta.
A més, el dilluns dia 3 com a novetat hi haurà una degustació de tonyina roja, amb el suport del Grup Balfegó, amb música en viu. El dimarts 4 al matí arriba una altra novetat, i es que és recupera el Suquet Calero; en aquest cas, a la Plaça Nova. Així arribarà a la 32a edició. A més, es passa el Ball  de la Darrera Coca al mateix dimarts al matí.
"Aquest any hem cregut convenient recuperar una icona de les festes de la Candelera com és el Suquet Calero. És un concurs que sempre ha comptat amb participació,  i esperem que enguany també sigui així. A més, hem decidit apropar-lo al cor del municipi  portant-lo a la Plaça Nova", Eva del Amo, Regidora de Festes.
Una altra de les novetats d'aquesta Candelera serà que no es realitzaran els dinars al pavelló sinó que des de la Regidoria de Festes, de l'Ajuntament, i amb la col·laboració del sector de la restauració local s'elaboraran uns menús de Candelera. D'aquesta manera , es fa una aposta per dinamitzar la restauració al municipi.


respostes a "El Suquet Calero es recupera aquesta Candelera ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 427
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007