Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb tu (dimarts)

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

I Ruta de Tapes Marineres

17 . Mar, 2015 a les 13:41
per otomas a Ajuntament
1519 reproduccions
Després de posar punt i final a les II Jornades Gastronòmiques de la Galera, el passat 8 de març, aquesta setmana s'enceta un nou projecte gastronòmic; la I Ruta de Tapes Marineres de les Terres de l'Ebre. I és que Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, l'Ampolla i l'Ametlla de Mar uneixen forces de nou per oferir aquesta proposta gastronòmica per promocionar productes tant nostres com l'eriçó, l'ortiga, musclo, pop, llagostí i galera. Del 19 al 29 de març 14 bars a l'Ametlla de Mar oferiran tapes per 3 euros més beguda. Així es podran degustar les tapes acompanyades de cervesa Moritz als bars A Xalar, l'Ancla, Ariparc, Ca'l Pintxo, Clàssics, Fòrum, Glop, Irus, Motku, No Stress, Pica-pica, Pierrot, Poniente, i Cafè Xavier. El jurat que decidirà quines són les millors tapes estarà format per bloggers i instagrames experts en gastronomia.
" Aquesta ruta de tapes és una mostra que units tenim més força. D'aquesta manera, com a viles marineres, Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, l'Ampolla i l'Ametla de Mar podem organitzar aquestes iniciatives si promocionar-nos amb millors resultats", explica Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
En total, 45 bars d'aquests quatre municipis de les Terres de l'Ebre sota la marca viles marineres promocionaran els productes de al zona però també repartiran premis. Es premiarà la participació a la ruta amb premis com el Tuna Tour, a l'Ametlla de Mar, la visita a la llacuna de les olles, a l'Ampolla, la Ruta de els muscleres, a Sant Carles de la Ràpita, i la visita a la Moleta del Remei i Casa O'Connor, a Alcanar.
Tota la informació està disponible www.visitametllademar.com. Per participar a través de les xarxes es pot utilizar  #rutatapesmarineres i #TerresdelEbre


respostes a "I Ruta de Tapes Marineres"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 114
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007