Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La 3a edició de la Ruta de la Tapa Marinera finalitza amb un total de 3700 tapes servides

21 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1670 reproduccions
La Ruta de la Tapa Marinera, que es va iniciar el 10 de març, va finalitzar aquest passat diumenge, amb una alta participació ciutadana. Els 12 bars i restaurants han aconseguit servir 3700 tapes elaborades amb productes de qualitat i proximitat, «agafats pels nostres pescadors, portats a la cuina i elaborats a través dels bars».

«Estem molt contents perquè un any més la gent ha respost, i a més hi ha hagut molta gent de fora. El temps ha acompanyat, i això és clau perquè la gent va a les terrasses i com hem pogut veure s'ha vist moviment» destaca Damià Llaó, gerent de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar.

A més, «creiem que ha sigut positiu separar les Jornades de la Galera i la Tapa Marinera, perquè la gent ha pogut dedicar-se primer a degustar aquest crustaci tan nostre i després a fer les tapes», comenta Llaó. Des de Turisme veuen un encert realitzar la primera ruta de tapes de l'any després de les primeres jornades gastronòmiques i «ho aplicarem a futures edicions».


respostes a "La 3a edició de la Ruta de la Tapa Marinera fin..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007