Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Pub Iru's guanya la I Ruta de Tapes Marineres a l'Ametlla de Mar

13 . Abr, 2015 a les 14:27
per otomas a Ajuntament
2032 reproduccions
Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, l'Ampolla i l'Ametlla de Mar han celebrat amb èxit durant el més de març la I Ruta de les Tapes Marineres de les Terres de l'Ebre, que ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l'Ebre.
En total, hi han participat un total de 45 establiments de les quatre poblacions (set a Alcanar, tretze a Sant Carles de la Ràpita, onze a l'Ampolla i catorze a l'Ametlla de Mar), que han preparat tapes amb productes de la mar: eriçó, ortiga, musclo, ostra, pop, llagostí i galera. El preu per tapa més beguda ha estat de 3€, i per aquesta primera edició s'ha arribat a un acord de col·laboració amb les cerveses Moritz.

D'entre els bars que han participat a l'Ametlla de Mar, el jurat format per diferents mitjans  de comunicació, i blocaires de la zona (Igersebre, Surt de Casa, Evadirte i Nohihaous), van seleccionar la del Pub Iru's elaborada pel xef del Restaurant la Subhasta, Marc Anton. Així la tapa titulada Kraken ha estat la guanyadora d'aquesta primera edició.

"Primer de tot hem de felicitar a tots  els bars participants en aquesta I Ruta de les Tapes Marineres. El balanç ha estat molt positiu, de fet hem decidit revalidar la iniciativa i l'any vinent fer una segona edició. Estem molt satisfets del resultats d'aquest treball conjunt entre els municipis que formen part de les viles marineres", explica Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.

Divendres 10 d'abril a Sant Carles de la Ràpita es va fer el lliurament dels premis als bars i també als participants que van entrar al sorteig de premis com, per exemple, una sortida amb Tuna-Tour a l'Ametlla de Mar, una visita a la llacuna de els Olles a l'Ampolla, una ruta de les muscleres a Sant Carles de la Ràpita, i una visita a la Moleta del Remei i a la Casa O'Connor d'Alcanar.


respostes a "El Pub Iru's guanya la I Ruta de Tapes Marinere..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 343,75 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007